Το προφητικό μήνυμα του Πάνου Ζάρλα τρεις μέρες πριν φύγει από τη ζωή! (photos)
Showbiz

Το προφητικό μήνυμα του Πάνου Ζάρλα τρεις μέρες πριν φύγει από τη ζωή! (photos)

Ένα 24ωρο μετά τον ξαφνικό θάνατο του Πάνου Ζάρλα ύστερα από το μοιραίο τροχαίο που είχε στη λεωφόρο Συγγρού, και ακόμα το Πανελλήνιο αδυνατεί να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι ένας τόσο νέος άνθρωπος δεν ζει πια ανάμεσά μας. 

Τα λόγια φτωχά για να εκφράσουν την οδύνη των δικών του ανθρώπων που αδυνατούν να πιστέψουν την τραγωδία που τους χτύπησε.

Σε τραγική κατάσταση η οικογένειά του, ψυχολογικό ράκος η Στέλλα Μιζεράκη η οποία είχε σχέση μαζί του μέσα από το παιχνίδι Power of Love. Ο χρόνος, για όλους αυτούς τους ανθρώπους έχει σταματήσει στις 2,00 τα ξημερώματα της Παρασκευής 31 Μαΐου, ανήμερα των 28ων γενεθλίων του, που αντί για μέρα χαράς, μετατράπηκε σε μέρα απόλυτης θλίψης και πένθους.

Όλοι τους αναπολούν τις στιγμές που έζησαν με το χαμογελαστό παιδί με τη θετική αύρα και την αισιοδοξία, τη δίψα για ζωή.

Όλοι τώρα, στέκονται βουβοί μπροστά σε όλη αυτή την τραγωδία και σκεπτικοί περιμένουν την ερχόμενη Τρίτη για να του πουν το τελευταίο αντίο στην κηδεία του που θα πραγματοποιηθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στη Στύψη της Μυτιλήνης.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που μπαίνουν και ξαναμπαίνουν στο προφίλ του στο Instagram για να δουν μία φωτογραφία του, να αναπολήσουν με ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο όλα αυτά που έζησαν μαζί του.

Σε μία από αυτές τις φωτογραφίες, ο ίδιος ο Πάνος Ζάρλας, μόλις 3 ημέρες πριν φύγει από τη ζωή, είχε ανεβάσει μία πολύ ωραία φωτογραφία του με ένα μήνυμα που θα μπορούσε να θεωρηθεί και προφητικό. Διαβάστε το στην παρακάτω gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved