Η Ιωάννα Παππά αποκαλύπτει για πρώτη φορά το φύλο του παιδιού που περιμένει! (Photos)
Showbiz

Η Ιωάννα Παππά αποκαλύπτει για πρώτη φορά το φύλο του παιδιού που περιμένει! (Photos)

Διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της αφού σε λιγότερο από δυο μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η Ιωάννα Παππά σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τον ερχομό του μωρού της, αν αντιμετώπισε την εγκυμοσύνη της με άγχος λόγω ηλικίας ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά και το φύλο του μωρού που περιμένει.

Πώς νιώθεις αυτή την περίοδο;
«Έχω μεγάλο ενθουσιασμό για κάτι που δεν έχω γνωρίσει ακόμη αλλά φέρω την ευθύνη του. Ο ερχομός ενός παιδιού είναι το θαύμα της ζωής και η εγκυμοσύνη μια ιδιαίτερη συνθήκη που δεν μπορούν να αισθανθούν όσοι δεν την έχουν ζήσει.

Αυτό ήταν και ένα κίνητρο, αν θέλεις, για να πάρω την απόφαση να γίνω μητέρα. Έβλεπα τους δικούς μου ανθρώπους να προχωρούν και να δημιουργούν οικογένεια και ήθελα να μπορέσω να κατανοήσω κι εγώ με τη σειρά μου τι σημαίνει να είσαι γονιός, να μοιράζεσαι τη ζωή σου με ένα πλάσμα που φέρνεις εσύ στον κόσμο. Καθόλου εγωιστικά και, φυσικά, όχι σαν συνέχειά σου»

Έχεις μάθει το φύλο του μωρού;
«Ναι, είμαι στις αρχές του έβδομου μήνα και περιμένω αγόρι. Έχω την προσδοκία της γέννας και εύχομαι να κυλήσουν όλα καλά, γιατί υπάρχει πάντα και ο αστάθμητος παράγοντας, τον οποίο δεν μπορείς να αποφύγεις. Σίγουρα τους τελευταίους μήνες βιώνω μια μοναδική εμπειρία»


Σε άγχωσε καθόλου το θέμα της ηλικίας;
«Ούτε για μια στιγμή δεν σκέφτηκα «Πρέπει να κάνω παιδί γιατί είμαι στην τάδε ηλικία» ή «Πρέπει να γίνω μητέρα γιατί αυτό μου επιτάσσει η κοινωνία». Το βλέπω ίσως πιο ρομαντικά, σαν μια ευκαιρία να ανοίξουν παραπάνω οι ορίζοντές μου, σαν μια ένωση, ένα δώρο του ενός προς τον άλλον, ένα όμορφο μοίρασμα που προσωπικά θα έχω πάντα την τάση να προστατεύω και ποτέ να χρησιμοποιήσω ή να εκμεταλλευτώ.

Δεν μπορώ γενικά τους περιορισμούς και δεν μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους να δηλώνουν ότι τους περιορίζει ο ερχομός ενός παιδιού, ότι τους αποκλείει από τη ζωή και τη σχέση τους. Αυτό το προκαλούν οι ίδιοι στον εαυτό τους», εξομολογήθηκε η ηθοποιός στο περιοδικό People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved