Μας άφησε άφωνους η Χριστίνα Μπόμπα! Η καθημερινότητα στον Αγ. Δομίνικο και ο Σάκης (Photos)
Showbiz

Μας άφησε άφωνους η Χριστίνα Μπόμπα! Η καθημερινότητα στον Αγ. Δομίνικο και ο Σάκης (Photos)

Αποκάλυψε όλα όσα κάνει με τον Σάκη της στον Άγιο Δομίνικο!

Η Χριστίνα Μπόμπα εδώ και αρκετό διάστημα βρίσκεται δίπλα στον άντρα της, εκεί οπού πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του Survivor.

Η Χριστίνα μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε στις στιγμές της στον Άγιο Δομίνικο ενώ αποκάλυψε και τις ασκήσεις που κρατούν το κορμί της σε φόρμα.

«Μένουμε σε ένα παραθαλάσσιο μέρος, σχεδόν μιάμιση ώρα από την πρωτεύουσα. Εκεί έχω μια όμορφη καθημερινή ρουτίνα. Οργανώνομαι μάλιστα καλύτερα από ό,τι όταν είμαι στην Αθήνα. Ακολουθώ με μεγαλύτερη συνέπεια έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και δουλεύω χωρίς περισπασμούς για τις εταιρείες μας, τα social media και τα επόμενά μου projects.

Το πρωί ξεκινάει γύρω στις 8.30 που πίνουμε ένα υγιεινό smoothie και πηγαίνουμε γυμναστήριο. Παρότι αγαπώ τη γιόγκα, το τελευταίο διάστημα έχω λατρέψει το γυμναστήριο και τα βάρη. Έπειτα ένα καλό πρωινό και δουλειά στο laptop μέχρι το μεσημεράκι-απόγευμα. Μετά μπορεί να κάνω φωτογραφήσεις ή απλώς να πάω στην παραλία με το βιβλίο μου ή βόλτες με τον Σάκη.

Το βράδυ βλέπουμε φίλους για φαγητό ή κάνουμε το αγαπημένο μας: ταινία στο σπίτι και ποπ κορν. Η ζωή εκεί κυλάει πιο ήρεμα από τους λίγο πιο τρελούς ρυθμούς της Αθήνας. Επίσης, έπειτα από τρία χρόνια, εκτός από την ομάδα του «Survivor», έχουμε κάνει και άλλους φίλους που ζουν εκεί», είπε η ίδια στο περιοδικό Celebrity.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved