Πάνος Ζάρλας: Τα άγνωστα σχέδια που είχε για τον ερχόμενο Οκτώβριο! (photos)
Showbiz

Πάνος Ζάρλας: Τα άγνωστα σχέδια που είχε για τον ερχόμενο Οκτώβριο! (photos)

Μόλις δύο εικοσιτετράωρα μετά τον ακαριαίο θάνατο του Πάνου Ζάρλα στη Λεωφόρο Συγγρού τα ξημερώματα της Παρασκευής και ακόμα είναι «παγωμένο» το Πανελλήνιο από τον πρόωρο και άδικο χαμό του.

Συνεχώς βγαίνουν στην δημοσιότητα βίντεο από τη στιγμή του μοιραίου τροχαίου ενώ αναπάντητα συνεχίζουν να είναι τα ερωτήματα για το τι πραγματικά συνέβη και έχασε τόσο άδοξα τη ζωή του ο 28χρονος νέος.

Συντετριμμένοι οι οικείοι του και όσοι τον γνώριζαν, δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν ό,τι έχει συμβεί.

Αναπολούν τις στιγμές που πέρασαν με το χαμογελαστό παιδί που ήταν γεμάτο θετική ενέργεια και καλή αύρα, κάτι που παραδέχονται όλοι όσοι τον συναναστράφηκαν έστω και λίγο.

Ο Πάνος, όπως και κάθε νέος της ηλικίας του, είχε όνειρα για το μέλλον και μετά τη μεγάλη δημοφιλία που απέκτησε από τη συμμετοχή του και τη νίκη του στο πρώτο Power of Love, ήθελε να μεγαλουργήσει σε κάτι που αγαπούσε πολύ.

Με τους πολύ δικούς του ανθρώπους είχε μοιραστεί αυτή την ανάγκη του ενώ στην τελευταία τηλεοπτική του συνέντευξη είχε αποκαλύψει ότι κάτι ετοίμαζε για τον ερχόμενο Οκτώβριο. Όνειρα που δεν θα γίνουν πραγματικότητα ποτέ μετά τον πρόωρο και ξαφνικό χαμό του.

Στην παρακάτω gallery θα διαβάσετε τι ακριβώς ετοίμαζε ο άτυχος νέος τον οποίο την ερχόμενη Τρίτη θα οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία, στη Στύψη Μυτιλήνης, συγγενείς και φίλοι.

Η κηδεία του Πάνου Ζάρλα θα γίνει την Τρίτη, 4 Ιουνίου, στις 12 το μεσημέρι στην Στύψη Μυτιλήνης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved