Μαντώ Γαστεράτου: Αυτή είναι η πραγματική της σχέση με την Τζένη Μελιτά! (Photos)
Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου: Αυτή είναι η πραγματική της σχέση με την Τζένη Μελιτά! (Photos)

Μια φιλία που έληξε άδοξα; 

Οι άλλοτε καλές φίλες Τζένη και Μαντώ βρέθηκαν ξαφνικά να είναι δυο… ξένες!

Τόσο η μια όσο και η άλλη δεν έχουν δώσει σαφή απάντηση για το έγινε μεταξύ τους και αυτή η σχέση διαλύθηκε έτσι ξαφνικά.

Η Μαντώ Γαστεράτου σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλώντας για τη συμμετοχή της στο Nomads κι αν διατήρησε φιλικές σχέσεις, αναφέρθηκε στη σχέση που έχει σήμερα με την Τζένη Μελιτά.

Μετάνιωσες για τη συμμετοχή σου στο Nomads;
«Δεν θα το ξανάκανα, αλλά δεν μετάνιωσα κιόλας. Ήταν μεταβατική περίοδος για μένα όσον αφορά στον χαρακτήρα μου. Είδα μια άλλη πτυχή του εαυτού μου. Κατάλαβα πως είμαι υπερευαίσθητη και δεν μου το ‘χα. Νόμιζα πως ήμουν πιο δυνατή. Στο παιχνίδι διαπίστωσα το αντίθετο»


Φιλίες έμειναν;
«Έχω πολύ καλή σχέση σχεδόν με όλα τα παιδιά. Και με κάποιους έχω έρθει πιο κοντά»


Μια και μιλάμε για φιλίες, πήρε μεγάλη διάσταση η διακοπή της φιλίας σου με τη Τζένη Μελιτά. Πιστεύεις πως όσον αφορά στη δημόσια διαχείριση του συγκεκριμένου θέματος το χειρίστηκες λάθος;
«Έχω μιλήσει πολλές φορές γι’ αυτό. Περισσότερες απ’ όσες χρειάζονται. Ότι έγινε, έγινε. Είναι μια κατάσταση του παρελθόντος και ότι και να σχολιάσω δεν έχει καμία σημασία»


Δίνεις δεύτερες ευκαιρίες στους ανθρώπους;
«Όχι δεύτερες, χίλιες. Η υπομονή και η αντοχή μου με τους ανθρώπους εξαντλούνται πολύ δύσκολα και πολλές φορές την έχω πατήσει εξαιτίας αυτού. Είμαι πολύ ανεκτική», αποκάλυψε η ίδια στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved