Ιωάννα Παππά: «Έναν μήνα μετά τη γέννα θα επιστρέψω στο θέατρο»
Showbiz

Ιωάννα Παππά: «Έναν μήνα μετά τη γέννα θα επιστρέψω στο θέατρο»

Η Ιωάννα Παππά, αν και ζει την απόλυτη ευτυχία περιμένοντας να έρθει στον κόσμο ο γιος της, δεν πρόκειται να μείνει για πολύ μακριά από τη μεγάλη της αγάπη, το θέατρο. 

Το παραδέχεται η ίδια σε συνέντευξή της, ξεκαθαρίζοντας και τι σημαίνει για εκείνη μητρότητα αλλά και η ευθύνη ενός μωρού.
Έχει να κάνει και με το ποιον σύντροφο έχει στο πλευρό της μια γυναίκα τη δεδομένη στιγμή;

Νομίζω παίζουν πολλά ρόλο. Η στιγμή, το πώς νιώθεις με την πορεία που ακολουθούν τα επαγγελματικά σου, η επιλογή συντρόφου κ.ο.κ. Καλώς ή κακώς, ζούμε σε μια κοινωνία που έχει πολλές απαιτήσεις από εμάς. Πολλές γυναίκες θέλουν πρώτα να νιώσουν ότι πατούν καλά στα πόδια τους επαγγελματικά και στη συνέχεια να προχωρήσουν στην απόκτηση παιδιού. Σεβαστό απόλυτα. Από την άλλη, έχουμε δει γυναίκες που κατάφεραν να συνδυάσουν, για παράδειγμα, σπουδές με παιδιά σε εποχές πιο δύσκολες από τη δική μας και με μεγαλύτερη οικονομική ανέχεια. Νομίζω ότι έχει να κάνει με το πόσο το θέλεις πραγματικά και πόσο μαχητής είσαι στη ζωή.

Δείτε στην παρακάτω gallery τι άλλο είπε η όμορφη ηθοποιός για τη νέα περίοδο που ξεκινάει στη ζωή της αλλά και τι αποφάσεις έχει πάρει...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved