Κηδεία Ευριπιώτη: Βυθισμένη στη θλίψη η σύντροφός του, Λίλιαν Μπότση στο τελευταίο «αντίο» (video)
Showbiz

Κηδεία Ευριπιώτη: Βυθισμένη στη θλίψη η σύντροφός του, Λίλιαν Μπότση στο τελευταίο «αντίο» (video)

Κηδεία Ευριπιώτη: Βλέμμα κενό που κρυβόταν καλά πίσω από τα σκούρα γυαλιά της, βυθισμένη στο απόλυτο πένθος. Η Λίλιαν Μπότση ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί, ούτε μπορεί να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι ο άνθρωπός της Κώστας Ευριπιώτης, δεν είναι πια κοντά της. 

Ρεπορτάζ: Σάββας Μπίτζας

O Κώστας Ευριπιώτης και η Λίλιαν Μπότση συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα μέσα της δεκαετίας του ’80, όταν εκείνη δίδασκε σύγχρονο χορό και κινησιολογία στη δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη, όπου σπούδαζε εκείνος. Ο έρωτάς τους ήταν παράφορος, αλλά στο πέρασμα του χρόνου βρέθηκαν σε άλλες σχέσεις, έκαναν γάμους, προχώρησαν τις ζωές τους, χωρίς να διακόψουν τελείως τη μεταξύ τους επικοινωνία.

Όταν πριν από περίπου 10 χρόνια χώρισαν από τους συζύγους τους, οι δρόμοι τους έσμιξαν και πάλι. Έκτοτε υπήρξαν αχώριστοι. Ενώ χαίρονταν την ευτυχία τους, η επάρατος ασθένεια χτύπησε τον πρωταγωνιστή, είχε όμως πάντα ως φύλακα άγγελό του τη Λίλιαν η οποία του στάθηκε μέχρι την τελευταία του πνοή.

Λογικό λοιπόν ήταν η Λίλιαν Μπότση να είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση την ώρα του τελευταίου "αντίο" στον ηθοποιό στο Νεκροταφείο Ηλιουπόλεως. Δείτε την στο παρακάτω στο αποκλειστικό βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved