Κηδεία Ευριπιώτη: Ο Κώστας Αποστολάκης αποχαιρετά βουρκωμένος τον φίλο του (exclusive video)
Showbiz

Κηδεία Ευριπιώτη: Ο Κώστας Αποστολάκης αποχαιρετά βουρκωμένος τον φίλο του (exclusive video)

Κηδεία Ευριπιώτη: Ανάμεσα στους ανθρώπους που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν την απώλεια του Κώστα Ευριπιώτη είναι και ο Κώστας Αποστολάκης ο οποίος υπήρξε στενός φίλος του εκλιπόντος. 

Ρεπορτάζ: Σάββας Μπίτζας

Ο ηθοποιός με βουρκωμένα μάτια και σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρέθηκε στην κηδεία του φίλου του στο Κοιμητήριο Ηλιουπόλεως και θέλησε να πει δυο λόγια on camera στο gossip-tv.gr, γυρνώντας τον χρόνο πίσω, με έκδηλη την ανάγκη να μοιραστεί όμορφες αναμνήσεις που είχε από εκείνον.

«Με πιάνεις πολύ συναισθηματικά φορτισμένο γιατί ο Κώστας ήταν φίλος, δεν ήταν ένας απλός συνεργάτης. Και θυμάμαι πάρα πολλά πράγματα. Είχαμε έρθει όντως κοντά, έχουμε γελάσει, έχουμε πορευτεί μαζί. Ήξερα τα προβλήματά του, ήξερε τα δικά μου προβλήματα. Μιλάγαμε. Συνεργαστήκαμε και στο θέατρο και στο σινεμά, και το πρόβλημα με τον Κώστα είναι... Δύο είναι βασικά. Το ένα ότι έφυγε ένας άνθρωπος νέος και το άλλο ότι έφυγε ένας άνθρωπος που έχει χιούμορ. Και όταν γίνεται αυτό φτωχαίνει το ελληνικό θέατρο, φτωχαίνει η ελληνική κοινωνία γιατί οι άνθρωποι με χιούμορ πρέπει να φεύγουν τελευταίοι» είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Αποστολάκης. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις όμορφες ιστορίες που είχε να διηγηθεί...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved