Showbiz

Κηδεία Ευριπιώτη: «Περίμενα ένα θαύμα για τον Κώστα, να μου πουν ότι είναι καλά» (exclusive video)

Gossip-tv Team

Κηδεία Ευριπιώτη: Ο κόσμος του θεάτρου πενθεί τον χαμό του Κώστα Ευριπιώτη, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή την περασμένη Πέμπτη (30 Μαΐου) καθώς είχε να αναμετρηθεί με τον καρκίνο που τελικά τον νίκησε. 

Ρεπορτάζ: Σάββας Μπίτζας

«Φεύγει ένας άνθρωπος πριν από την ώρα του, νέος σχετικά. Είχε πολλά πράγματα να δώσει. Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν στη ζωή αλλά θα τον θυμόμαστε με μεγάλο χαμόγελο. Κάναμε τρία χρόνια καμαρίνι μαζί και ζήσαμε μεγάλες στιγμές που θέλω να θυμάμαι. Είχαμε μια εξαιρετική σχέση. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα» είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ο οποίος βρέθηκε από τους πρώτους στο Κοιμητήριο Ηλιούπολης για το τελευταίο αντίο σήμερα το μεσημέρι. Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί στο θέατρο αλλά και στον κινηματογράφο και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είχε και εκείνος μόνο καλά λόγια να πει για τον Κώστα Ευριπιώτη ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 56 του χρόνια.

Να θυμίσουμε ότι η περιπέτεια υγείας του ηθοποιού ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι και ο ίδιος έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να παλέψει για τη ζωή του. Μάλιστα, μετά από μία πολύωρη και πολύ σοβαρή εγχείρηση, άρχισε να νιώθει πολύ καλά και όλοι πίστευαν πως είχε ξεπεράσει τον κίνδυνο. Λίγους μήνες αργότερα όμως ο εφιάλτης επανήλθε. Κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει, όμως ήταν γεγονός. Και πάλι όμως ο ίδιος πάλεψε. Τα νέα που έφταναν στα καμαρίνια των ηθοποιών όμως το τελευταίο διάστημα ήταν ανησυχητικά. Και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος δεν κατάφερε να τον επισκεφτεί στο νοσοκομείο, ήλπιζε ότι κάποιος θα του έλεγε πως ο Κώστας έζησε το απόλυτο θαύμα και είναι καλά στην υγεία του. Δείτε την παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved