Κηδεία Ευριπιώτη: Ο Μιχάλης Ρέππας δεν μπόρεσε να πάει να τον δει στο νοσοκομείο (exclusive video)
Showbiz

Κηδεία Ευριπιώτη: Ο Μιχάλης Ρέππας δεν μπόρεσε να πάει να τον δει στο νοσοκομείο (exclusive video)

Κηδεία Ευριπιώτη: Σοκαρισμένοι είναι οι περισσότεροι καλλιτέχνες του θεάτρου και του κινηματογράφου με τον χαμό του Κώστα Ευριπιώτη, του οποίου η κηδεία έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Κοιμητήριο Ηλιούπολης. 

«Όταν έχουμε τέτοια περιστατικά σε ηλικίες πολύ κοντά σε εμένα, καταλαβαίνεις ότι είναι λίγο σοκ να φεύγουν άνθρωποι από τη γενιά σου και μάλιστα πιο μικροί από σένα» είπε ο Μιχάλης Ρέππας αποκλειστικά στο gossip-tv.gr πολύ στενοχωρημένος για την απώλεια του ηθοποιού και φίλου του. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί σε πολλές κωμικές ταινίες αλλά και στο θέατρο και θα θυμάται πάντα τον Κώστα Ευριπιώτη ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του.

Όπως είπε ο Μιχάλης Ρέππας ο οποίος έδωσε το παρών στην κηδεία του ηθοποιού δεν κατάφερε να πάει να τον δει στο νοσοκομείο, όμως ήθελε να μαθαίνει νέα για την κατάσταση της υγείας του. Και ο μόνος τρόπος ήταν μέσω του κοινού τους φίλου Τόνυ Δημητρίου. Η θλίψη του ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του καθώς μιλούσε για τον αγαπημένο ηθοποιό που τόσο πρόωρα -μόλις στην ηλικία των 56 ετών- έφυγε από τη ζωή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved