Κηδεία Ζάρλα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στη Μυτιλήνη! Σπαρακτικές οι εικόνες (Photos)
Showbiz

Κηδεία Ζάρλα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στη Μυτιλήνη! Σπαρακτικές οι εικόνες (Photos)

Κηδεία Ζάρλα: Σε λίγες ώρες θα γραφτεί ο τραγικός επίλογος!

Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στο χαμογελαστό παιδί που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ «Power Of Love».

Ήταν περίπου 02:00 τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής όταν ο Πάνος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου, στον αριθμό 373.

Η μηχανή προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος νέος δεν φορούσε κράνος.

Η κηδεία του 28χρονου θα τελεστεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Στύψη Λέσβου, σήμερα το μεσημέρι (4-06). Συγκλονίζουν τα πρώτα λόγια της μητέρας του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Ο καθένας αγαπιέται από τις χάρες του και ο Πάνος έχει αγαπηθεί πολύ επομένως είχε πολλές χάρες! Δέχτηκε περισσότερο αγάπη από ότι πόλεμο...Είναι πολύ ευχάριστο να ξέρεις ότι το παιδί σου αγαπήθηκε. Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να εξακριβώσω αν φόραγε κράνος. Ωστόσο με ενημέρωσαν από την τροχαία ότι το ατύχημα ήταν τόσο σφοδρό που είτε είχε κράνος είτε όχι δεν θα τον έσωζε.

Γιόρτασα τα τελευταία του γενέθλια εκείνο το βράδυ… Εμείς ήμασταν μία παρέα που αποφασίσαμε να του κάνουμε έκπληξη, δεν ήξερε καν ότι θα ερχόμασταν και προφανώς είχε κανονίσει κάτι άλλο! Εγώ προσπαθώ να αντέξω γιατί αυτή είναι η υποχρέωσή μου», είπε.

Οι πρώην συμπαίκτες και καλοί του φίλοι από το ριάλιτι βρίσκονται ήδη στο νησί για το τελευταία «αντίο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved