Η Άσπα Τσίνα είπε και πάλι τη θρυλική ατάκα κι έριξε το facebook  (Video)
Showbiz

Η Άσπα Τσίνα είπε και πάλι τη θρυλική ατάκα κι έριξε το facebook (Video)

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη θρυλική ατάκα που ακόμη και σήμερα συζητιέται!

Ο θρυλικός καβγάς ανάμεσα στην Άσπα Τσίνα και την Φωτεινή έχει γραφτεί στην ιστορία των ριάλιτι καθώς έκτοτε κανένας άλλος καβγάς σε ριάλιτι δεν θυμίζει εκείνον που έγινε στο Fame Story, με την κορυφαία ατάκα της Άσπας:

«Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου».

Την θυμάσαι;

Για δες λίγο το βίντεο

Τώρα η τραγουδίστρια μας την θυμίζει και πάλι μέσα από ένα χιουμοριστικό βίντεο που ανέβασε ο Δημήτρης Μεργούπης στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Στο απόσπασμα αυτό που αξίζει να δείτε ο Δημήτρης κάθεται σε μια γωνιά στο μαγάζι του στο Cap Cap και παραληρεί για το τέλος του Game Of Thrones.

Εκεί τα παίρνει στο κρανίο η Άσπα και από την καρέκλα του GOT, η οποία βρίσκεται στο μαγαζί, ξεσπά και μας θυμίζει τη θρυλική ατάκα από το Fame Story!

«Είχα βγει εκτός εαυτού όταν μιλούσα με τον Αντρέα Μικρούτσικο. Όταν είπα ότι η Φωτεινή δεν υπάρχει σαν άνθρωπος ήταν άκυρο. Θυμάμαι την πρώτη μέρα που είχαμε πάει να κάνουμε γυμναστική, ανοίγω την ντουλάπα μου και βλέπω ανακατεμένα τα ρούχα μου, έψαχνα να βρω ένα συγκεκριμένο μπλουζάκι και δεν το έβρισκα. Τέλος πάντων κατεβαίνω κάτω και πάω στο μάθημα και βλέπω τη Φωτεινή να φοράει τη μπλούζα μου. Σκέφτομαι εγώ, ίδια με τη δικιά μου είναι. Πάω μετά ψάχνω και δεν βρίσκω πουθενά τη δική μου. Μετά τη ρώτησα και μου είπε δεν ήξερα κλπ. Οπότε είχε γίνει κι αυτό και είχα βγει εκτός εαυτού σε εκείνη τη συζήτηση με τον Μικρούτσικο. Το δεν υπάρχει σαν άνθρωπος δεν το εννοούσα σε καμία περίπτωση, είχα βγει από τα ρούχα μου και το είπα», είχε πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved