Στη φόρα τα «άπλυτα» των θρύλων της ροκ μουσικής και η... μακαρονόδα της Βουγιουκλάκη! (photos)
Showbiz

Στη φόρα τα «άπλυτα» των θρύλων της ροκ μουσικής και η... μακαρονόδα της Βουγιουκλάκη! (photos)

Είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει από κοντά πολλούς stars λόγω της δουλειάς του.

Με κάποιους κατάφερε να δημιουργήσει φιλίες, ενώ με κάποιους άλλους να έχει μόνο τυπικές σχέσεις, αφού εκείνοι ήταν αρκετά ιδιότροποι.

Ωστόσο, από τον καθένα έχει κάτι να θυμάται.

Τη δεκαετία του ’90 μεσουρανούσε, καθώς η ραδιοφωνική του εκπομπή είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία, αφού φιλοξενούσε μεγάλους θρύλους της ροκ μουσικής σκηνής.

Δείτε για ποιον πρόκειται στην gallery που ακολουθεί:

Η γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη θα του μείνει αξέχαστη, καθώς από εκείνη έχει φάει την ωραιότερη μακαρονάδα, ενώ θα θυμάται για πάντα τη συμβουλή που του έδωσε.

Η συμβουλή που του έδωσε η Βουγιουκλάκη
«Ύστερα από μια συνέντευξη και φωτογράφηση του Βλάσση Μπονάτσου, πήγαμε για φαγητό στο σπίτι της και το μενού είχε μακαρόνια φτιαγμένα από εκείνη. Τα πιο νόστιμα που έφαγα ποτέ. Κουβέντα στη κουζίνα, με κρασί και εύθυμο κλίμα, η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου έδωσε μια συμβουλή: ''Στον χώρο αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις αληθινή φιλία. Όλοι σκάβουν τον λάκκο του άλλου πίσω από την πλάτη του'' μου είπε» αποκάλυψε ο Βασίλης Λουκάς.

Για τους Depeche Mode, οι οποίοι είχαν έρθει για το ίδιο φεστιβάλ στην Ελλάδα αποκάλυψε: «Από την πρώτη στιγμή ζητούσαν κορίτσια στην παρέα τους. Οι Clash δοκίμασαν όλες τις παραδοσιακές ελληνικές λιχουδιές στο εστιατόριο «Γεροφοίνικας» και λίγες ώρες μετά ήταν λιώμα από το ατελείωτο κλάμπινγκ.

Η Νίνα Χάγκεν, απόλυτη σταρ της εποχής, δεν έκανε βήμα χωρίς σωματοφύλακες.

Οι απαιτήσεις των Bon Jovi
«Οι μάνατζέρ τους είχαν απαιτήσει μια εβδομάδα πριν από το σόου να μην κινείται κανείς στον χώρο του γηπέδου και στα παρασκήνια χωρίς συγκεκριμένη διαπίστευση και ασφάλεια, που θύμιζε αναχωρήσεις σε αμερικανικό αεροδρόμιο».

Όσο για τους Deep Purple;

«Ο μόνιμος πονοκέφαλος της εταιρίας του δημοφιλέστατου, σε όλη την Ευρώπη, hard rock συγκροτήματος έχει να κάνει, παρά τα χρόνια τους, με τα ωραία κορίτσια που ζητούσαν πάντα δίπλα τους, κυρίως μετά τις εμφανίσεις τους» αποκαλύπτει ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved