Μιρκέτα Βιδάλη: Το φωτογραφικό album του bachelorette της στο Μιλάνο (photos)
Showbiz

Μιρκέτα Βιδάλη: Το φωτογραφικό album του bachelorette της στο Μιλάνο (photos)

Η Μιρκέτα Βιδάλη και ο Στέφανος Καπίνο ετοιμάζονται ν’ ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ζευγάρι είναι μαζί πέντε χρόνια και η σχέση τους έχει περάσει από σαράντα κύματα, ωστόσο ο έρωτάς τους είναι δυνατός και έτσι αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα.

Η σχεδιάστρια μόδας πήρε τις φίλες της και πήγαν μέχρι το Μιλάνο για να κάνουν το bachelorette όπου θα τους μείνει αξέχαστο. Η κοριτσοπαρέα δοκίμασε όλα τα φαγητά, φωτογραφήθηκε στα αξιοθέατα και φυσικά επιδόθηκε σε shopping therapy.

Η μέλλουσα νύφη ανέβασε αρκετές φωτογραφίες στο Instagram της όπου μας έδειξε το πόσο ωραία πέρασε με τις φίλες της.

Δείτε φωτογραφίες από το bachelorette στην gallery που ακολουθεί:

Σύμφωνα με τη Real, o γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γερασίμου στην Ερμιόνη Αργολίδος, αλλά μέχρι στιγμής η ημερομηνία δεν έχει γίνει γνωστή. Ωστόσο, οι δυο οικογένειες βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, αφού θέλουν όλα να είναι τέλεια για την πιο όμορφη μέρα των παιδιών τους.

Ο διεθνής τερματοφύλακας και η σχεδιάστρια γνωρίστηκαν το 2014, αλλά τον Μάρτιο του 2018 χώρισαν ξαφνικά για ένα διάστημα. Επειδή όμως, δεν μπορούσαν να ζήσουν χώρια ο ένας από τον άλλο, η επανασύνδεση δεν άργησε να έρθει και έτσι πήραν την μεγάλη απόφαση να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved