Σταμάτης Κόκοτας: Όλα όσα αποκάλυψε για την δισκογραφική του επιστροφή (photos)
Showbiz

Σταμάτης Κόκοτας: Όλα όσα αποκάλυψε για την δισκογραφική του επιστροφή (photos)

Ο Σταμάτης Κόκοτας έπειτα από αρκετά χρόνια αποχής από τα μουσικά δρώμενα, αποφάσισε να επιστρέψει με μια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά. 

Η πορεία του στο τραγούδι είναι μεγάλη, καθώς έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της εποχής και στο ενεργητικό του έχει πολλές επιτυχίες.

Ο Σταμάτης Κόκοτας είναι ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες και η επιστροφή του προκαλεί συγκίνηση.

Μετά από 40 χρόνια διαδρομής, επιστρέφετε στη δισκογραφία. Πώς νιώσατε όταν μπήκατε και πάλι στο στούντιο για ηχογράφηση;

«Αισθάνθηκα γεμάτος αγάπη, χαρά και μόλις στήθηκα μπροστά από το μικρόφωνο βρήκα τον εαυτό μου»

Τι σημαίνει για εσάς ο τίτλος της νέας σας δουλειάς «Όλα για μένα είσαι εσύ», που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα;

«Ο τίτλος «Όλα για μένα είσαι εσύ» σημαίνει αφθονία, σημαίνει πολλά συναισθήματα. Είναι ένας πολύ σωστός τίτλος πάνω στους στίχους που έχει γράψει ο καλός μου φίλος Σταύρος Γαλανάκης και στις υπέροχες μελωδίες του μαέστρου Θάνου Γεωργουλά,. Τα συγκεκριμένα τραγούδια μου άρεσαν πάρα πολύ και τα ερμήνευσα όπως πρέπει. Το πρώτο, ομότιτλο τραγούδι θα κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες και ολοκληρωμένη η δισκογραφική δουλειά τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, Η σχέση με τον Σταύρο ξεκίνησε ως μια πολύ δυνατή φιλία πριν από 15 χρόνια και συνεχίστηκε στο σήμερα με μια καταπληκτική συνεργασία. Είναι ένας περίφημος ποιητής, ο οποίος τραγουδιέται πολύ εύκολα και ευχάριστα»

Έχετε ερμηνεύσει εκατοντάδες τραγούδια που έχουν γίνει τεράστιες επιτυχίες. Ποια τραγούδια ξεχωρίζετε και γιατί;

«Από τα τραγούδια που έχω πει δεν ξεχωρίζω κανένα! Τα έχω ερμηνεύσει με την ίδια ψυχή και όλα ακούμπησαν τον κόσμο. Ήταν όλα από σπουδαίους και μεγάλους δημιουργούς»

Το κοινό σας απόλαυσε πριν από δύο χρόνια στο Ηρώδειο σε μια βραδιά με τον Σταύρο Ξαρχάκο. Θα σας ξαναδούμε ξανά σε συναυλιακό χώρο;

«Διόλου απίθανο! Είμαι σε σκέψη, διότι σήμερα είναι πολύ εύκολο να κάνεις μια συναυλία, όμως είναι δύσκολο να βγει ένα άρτιο αποτέλεσμα και έχω μάθει να δουλεύω σωστά σε αυτό που λέγεται ελληνικό τραγούδι. Είμαι πολύ απαιτητικός από τον εαυτό μου» δήλωσε στην real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved