Κηδεία Ζάρλα: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» των συμπαικτών του στην τελευταία του κατοικία (photos)
Showbiz

Κηδεία Ζάρλα: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» των συμπαικτών του στην τελευταία του κατοικία (photos)

Κηδεία Ζάρλα: Σήμερα το μεσημέρι, στις 12,00, φίλοι, συγγενείς και απλός κόσμος βρέθηκαν στο χωριό Στύψη της Μυτιλήνης για να αποχαιρετήσουν τον Πάνο Ζάρλα που τόσο ξαφνικά και απρόσμενα έφυγε από τη ζωή, μετά από τροχαίο δυστύχημα. 

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του οι οποίοι ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους έχει βρει.

Συντετριμμένοι όμως ήταν και η Στέλλα Μιζεράκη η οποία υπήρξε για αρκετό διάστημα σύντροφός του αλλά και οι πρώην συμπαίκτες του από το Power of Love το οποίο, ως γνωστόν, είχε κερδίσει ο άτυχος 28χρονος.

Λίγο μετά την κηδεία, μερικοί από τους πρώην συμπαίκτες του που τον γνώρισαν μέσα στο παιχνίδι και τον αγάπησαν για το πηγαίο χιούμορ του και τον καλό χαρακτήρα του, θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο.

Βρέθηκαν λοιπόν στην τελευταία του κατοικία η οποία ήταν γεμάτη από στεφάνια για να του πουν με τον δικό τους τρόπο το "αντίο" τους.

Ανάμεσά τους ήταν η Αθηνά Χρυσαντίδου, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Παναγιώτης Θεόφιλος, ο Μιχάλης Κάββαλος και ο Αλέξανδρος Νατσάκος οι οποίοι θέλησαν να θυμηθούν κάποιες όμορφες στιγμές τους από τον καιρό που συμμετείχαν στο ριάλιτι αγάπης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved