Κηδεία Ζάρλα: Το πρώτο μήνυμα της μητέρας του λίγες ώρες μετά το τελευταίο «αντίο» (Photos)
Showbiz

Κηδεία Ζάρλα: Το πρώτο μήνυμα της μητέρας του λίγες ώρες μετά το τελευταίο «αντίο» (Photos)

Κηδεία Ζάρλα: Το μεσημέρι της Τρίτης συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στο χαμογελαστό παιδί που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ «Power Of Love».

Ο Πάνος Ζάρλας έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όταν η μηχανή του προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στα κιγκλιδώματα στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρο Συγγρού.

Η μητέρα του άτυχου 28χρονου μιλώντας στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη δυο μέρες μετά το τροχαίο είχε συγκλονίσει με την αποκάλυψη της:

«Ο καθένας αγαπιέται από τις χάρες του και ο Πάνος έχει αγαπηθεί πολύ επομένως είχε πολλές χάρες! Δέχτηκε περισσότερο αγάπη από ότι πόλεμο... Είναι πολύ ευχάριστο να ξέρεις ότι το παιδί σου αγαπήθηκε.

Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να εξακριβώσω αν φόραγε κράνος. Ωστόσο με ενημέρωσαν από την τροχαία ότι το ατύχημα ήταν τόσο σφοδρό που είτε είχε κράνος είτε όχι δεν θα τον έσωζε. Γιόρτασα τα τελευταία του γενέθλια εκείνο το βράδυ… Εμείς ήμασταν μία παρέα που αποφασίσαμε να του κάνουμε έκπληξη, δεν ήξερε καν ότι θα ερχόμασταν και προφανώς είχε κανονίσει κάτι άλλο! Εγώ προσπαθώ να αντέξω γιατί αυτή είναι η υποχρέωσή μου».

Λίγες ώρες μετά την κηδεία η Στέλλα Νικολάου έκανε την πρώτη της ανάρτησή στην προσωπική της σελίδα στο facebook και τα λόγια της ράγισαν καρδιές.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τι έγραψε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved