Νίκος Απέργης: Δε θα πιστεύετε με ποιον τον έχουν μπερδέψει στον δρόμο
Showbiz

Νίκος Απέργης: Δε θα πιστεύετε με ποιον τον έχουν μπερδέψει στον δρόμο

To τραγούδι του «Κομμάτι της ζωής μου» κατέκτησε τις πρώτες θέσεις του ραδιοφωνικού airplay και μετρά πάνω από 13 εκατ. views στο youtube.

Ο Νίκος Απέργης ο οποίος ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει προσεχώς το νέο του single με τίτλο «Ίσως» Panik Platinum, σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την τελευταία φορά που τον μπέρδεψαν στο δρόμο, τσακώθηκε με τον γείτονα και ταξίδεψε σε ένα όμορφο μέρος.

Τελευταία φορά που…

Σε μπέρδεψαν στο δρόμο με κάποιον άλλον;

«Πριν από ενάμιση χρόνο περίπου, μια κοπέλα στο Ηράκλειο Κρήτης με μπέρδεψε με τον Ηλία Βρεττό! Γέλασα, της εξήγησα ότι δεν είμαι ο Ηλίας, αλλά ότι είμαστε πολύ φίλοι».

Τραγούδησες δυνατά στο μπάνιο σου;

«Κάθε μέρα, χωρίς να τραγουδάω κάτι συγκεκριμένο. Κάνω ασκήσεις φωνητικής για να τεστάρω τη φωνή μου! Και, ξαφνικά, σήμερα ακούω από τον παραγωγό: «”Ασε τις ασκήσεις και πιάσε έναν Μητροπάνο”».

Τσακώθηκες με τον γείτονα;

«Πάει πολύς καιρός. Φιλοξενούσα δύο φίλους στο σπίτι, οι οποίοι γύρισαν μεθυσμένοι από την έξοδο και έκαναν φασαρία μέσα στη νύχτα. Ο γείτονας δεν μένει πια στην πολυκατοικία… Ξενοίκιασε!

Ταξίδεψες σε ένα όμορφο μέρος;

«Στα Σύβοτα Θεσπρωτίας παρέα με φίλους και φίλες πριν από δύο-τρία χρόνια. Απίστευτα γαλάζια και καθαρά νερά! Συνιστώ σε όποιον ταξιδέψει προς τα εκεί να περάσει με βάρκα στα μικρά νησάκια που βρίσκονται απέναντι», λέει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved