Γάμος Μπαλατσινού-Κικίλια: Ο έρωτας, ο χωρισμός, η επανασύνδεση και οι λεπτομέρειες για το μυστήριο
Showbiz

Γάμος Μπαλατσινού-Κικίλια: Ο έρωτας, ο χωρισμός, η επανασύνδεση και οι λεπτομέρειες για το μυστήριο

Γάμος Μπαλατσινού-Κικίλιας: Μένουν μόλις λίγες ημέρες πριν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ενώσουν για πάντα τις ζωές τους και η αλήθεια είναι πως για να φτάσουν μέχρι το κατώφλι της εκκλησίας, πέρασαν από... σαράντα κύματα! 

Ήταν τον περασμένο μήνα όταν κάποιος ανακάλυπτε την αγγελία γάμου που επιβάλλεται εκ νόμου να δημοσιευτεί από το μελλόνυμφο ζευγάρι σε εφημερίδα, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά:

 Η αγγελία του γάμου!
«Ο Βασίλειος Κικίλιας γεννηθείς εις Αθήνας Αττικής, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, γιος του Παναγιώτη και της Μαρίας, το γένος Βουτσινού και η Πολυξένη-Τζένη Μπαλατσινού γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Αθηνών Αττικής, κόρη του Βασιλείου και της Σοφίας, το γένος Χριστοδούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής».

Υστερα από αυτό, άρχισε... έρευνα προκειμένου να αποκαλυφθεί το πού και το πότε θα γινόταν ο γάμος ενός ζευγαριού που οι περισσότεροι θεωρούσαν χωρισμένο και με πολύ λίγες πιθανότητες να τα ξαναβρεί.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Ένας θυελλώδης έρωτας!

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε την άνοιξη του 2017 όταν οι δυο τους έτυχε να βρεθούν σε μία εκδήλωση και από την πρώτη στιγμή έδειξαν ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον. Όρισαν το πρώτο ραντεβού, άρχισε το φλερτ ανάμεσά τους και έγιναν τελικά ζευγάρι.

Κάποιες φωτογραφίες παπαράτσι το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου από την Πάτμο, αγαπημένο νησί της παρουσιάστριας, στάθηκαν η αφορμή για να γίνει γνωστό το ειδύλλιο στο... Πανελλήνιο.

Κανένας από τους δύο δεν έκανε δηλώσεις, δεν αναφέρθηκε σε αυτόν τον έρωτα, όμως η παρουσία της παρουσιάστριας στο πλευρό του συντρόφου της κάθε φορά που εκείνος έκανε κάποια δημόσια εμφάνιση στο πλαίσιο των πολιτικών του υποχρεώσεων, μαρτυρούσε τα πάντα!

Και ύστερα ήρθε το πρώτο σοβαρό βήμα στη σχέση τους που απέδειξε ακόμα και στους πιο δύσπιστους πως το ζευγάρι έχει γεννηθεί για να είναι μαζί.

Η συγκατοίκηση
Πέρυσι την Άνοιξη το ζευγάρι αποφάσισε να ζήσει κάτω από την ίδια στέγη με... συγκατοίκους τον ανήλικο γιο της Τζένης Μπαλατσινού από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο και ένα πανέμορφο λαμπραντόρ. Η συγκατοίκηση του ζευγαριού έγινε σε ένα υπέροχο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, προς Λυκαβηττό μεριά, όμως αυτή η ευτυχία δεν κράτησε πολύ...

Η συγκατοίκηση αυτή, παρ' ό,τι έγινε κάτω από τις καλύτερες προϋποθέσεις, δεν έμελλε να έχει αίσιο τέλος. Τουλάχιστον έτσι έδειχναν τα πράγματα τότε. Γιατί εκείνος μία μέρα πήγε στο Αστυνομικό τμήμα και δήλωσε νέα έδρα κατοικίας, γεγονός που έκανε πολλούς να πιστέψουν πως όντως, το πρώτο βήμα στη σχέση αυτή είχε αποτύχει.

Τα δημοσιεύματα άρχισαν να... οργιάζουν περί χωρισμού, πολλά από τα οποία μάλιστα τούς ήθελαν οριστικά και αμετάκλητα single και έτοιμους να ζήσουν νέες εμπειρίες στην προσωπική τους ζωή. Γεγονός που ενίσχυε η παντελής απουσία κοινών φωτογραφιών τους από δημόσιες εξόδους, όπως τουλάχιστον τους είχαμε συνηθίσει όσο καιρό ήταν ζευγάρι. Ναι, ήταν οριστικό! Ο γνωστός πολιτικός και η όμορφη παρουσιάστρια δεν ήταν πια μαζί.

Εννέα μήνες μετά, όμως, ήρθε η μεγάλη ανατροπή! Το ζευγάρι όχι μόνο ήταν ξανά μαζί αλλά είχε ήδη ορίσει και ημερομηνία γάμου!

Πολλοί... περίμεναν στη γωνία την Τζένη Μπαλατσινού για να μάθουν τι είχε μεσολαβήσει και εκείνη φρόντισε απλά να μείνει στα "ευχαριστώ" προς τον κόσμο για την αγάπη που τους είχε δείξει μετά την αποκάλυψη του επικείμενου γάμου τους. Δείτε τι είχε πει τότε on camera.

Όμως, είχαμε μείνει όλοι με την απορία για το τι είχε πραγματικά μεσολαβήσει ανάμεσά τους. Μία συγκατοίκηση, ένας χωρισμός και ξανά επανασύνδεση και επικείμενος γάμος!

Ο Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξή του στη Φαίη Σκορδά και το Πρωινό, φρόντισε να λύσει και αυτές τις απορίες!

«Η Τζένη είναι η γυναίκα που παντρεύομαι και δεν έχω πρόβλημα να πω δύο πράγματα… όλη αυτή η δημοσιότητα και η πίεση ήρθε πάνω μας ξαφνικά και δεν το περιμέναμε.

Πήραμε την απόστασή μας και το χρόνο μας για να δούμε αν πραγματικά αυτό το οποίο έχουμε είναι σοβαρό, σημαντικό και αν μπορεί να πάει παρακάτω. Όταν ξαναβρεθήκαμε, θέλαμε να το προστατέψουμε για λίγο διάστημα μέχρι να δούμε πού θα πάει».

Δείτε τι άλλο είχε αποκαλύψει ο Βασίλης Κικίλιας για τον σύντομο χωρισμό του από την Τζένη Μπαλατσινού στο παρακάτω βίντεο:

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο μακρινό παρελθόν αφού το ζευγάρι ετοιμάζεται για να βιώσει μία μοναδική στιγμή, την ένωσή του ενώπιον Θεού και ανθρώπων, όπως ακριβώς έχει ονειρευτεί.

Ευχές για τον γάμο τους
Το ζευγάρι προ ημερών βρέθηκε στο Αρχιεπισκοπή Αθηνών για να πάρει ευχή από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο.
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved