Τζούλια Μπάρκα: Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό που πήρε μαζί στον τάφο της (photos)
Showbiz

Τζούλια Μπάρκα: Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό που πήρε μαζί στον τάφο της (photos)

Η Τζούλια Μπάρκα έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και οι προβολείς δυστυχώς έσβησαν για πάντα.

Το κορίτσι που έλαμψε τη δεκαετία του ’80 και επικρίθηκε ως σεξοβόμβα δεν είναι πια στη ζωή.

Η Τζούλια, που τα τελευταία χρόνια «χτυπήθη­κε» αλύπητα από τη μοίρα ταξίδεψε για τη «γειτονιά των αγγέλων» , χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο και τη νεφρική ανεπάρ­κεια.

«Έπαθα νεφρική ανεπάρκεια και έχω και καρκίνο... Θέλω να σκοτώσου­με τον καρκίνο. Πονάω, δεν μπορώ να περπατήσω», δήλωσε πριν μερικούς μήνες κάνοντας δημόσια έκκληση για βοήθεια.

Παρότι ο φακός τη λάτρευε, είχε δεχτεί ουκ ολίγες φορές το σκληρό χτύπημα της μοίρας. Ο Γολ­γοθάς της ξεκίνησε το 2002 όταν κατά τη διάρκεια ενός σόου της σε νυχτερινό μαγαζί, κατέρρευσε στην πίστα. Το μόνο που θυμάται από τότε είναι να ξυπνά 40 μέρες μετά στο κρεβάτι της εντατικής ενός δημόσιου νοσοκομείου, με τη μια της πλευρά να έχει παραλύσει.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το ότι είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Παρότι ο θάνατος του πατέρα της τη «διέλυσε», έχοντας στο πλευρό της άγρυπνο φρουρό τη μητέρα της αποφάσισε να σταθεί δυνατή.

Μετά από πολλές ώρες λογοθεραπείας, ασταμάτητης γυμναστικής και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάφερε να επιστρέψει στη φυσιολογι­κή της καθημερινότητα. Τα χτυπήματα όμως για εκείνη δεν τελείωσαν, καθώς ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο και τη νεφρική ανεπάρκεια. Παρόλα αυτά ποτέ της δεν το έβαλε κάτω, αντίθετα όσοι τη ζούσαν, αναφέρουν πως ήταν αποφασισμένη να βγει νικήτρια.

Ωστόσο, η ίδια είχε εκμυστηρευτεί ένα μυστικό στους πολύ κοντινούς της ανθρώπους και τους είχε τονίσει ότι αυτό που ήθελε ήταν να επιστρέψει στο θέατρο.

Το μυστικό της, που εμπεριέχει και το μεγάλο της παράπονο, αποκαλύπτεται στις παρακάτω φωτογραφίες!

Όπως είχε εξομολογηθεί μετά το εγκεφαλικό της έπαψε να φοβάται τον θάνατο.

«Πριν από το περιστατικό με την υγεία μου τον έτρεμα. Τώρα δεν τον φοβάμαι. Τον βίωσα και ξέρω ότι είναι γλυκός και σε οδηγεί σε μια απέραντη γαλήνη και λάμψη. Έχω όμως ακόμα πολλά χρόνια μπροστά μου μέχρι να τον συναντήσω. Μου το είπαν εκεί που πήγα, λίγο πριν με στείλουν πίσω στη ζωή!», είχε πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved