Θέατρο Άλσος: «Το δικό μας σινεμά»- Όλα όσα έγιναν στη συνέντευξη Τύπου (exclusive video)
Showbiz

Θέατρο Άλσος: «Το δικό μας σινεμά»- Όλα όσα έγιναν στη συνέντευξη Τύπου (exclusive video)

«Το Δικό μας Σινεμά» κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Άλσος την Τετάρτη 12 Ιουνίου.

Οι συντελεστές της παράστασης, το απόγευμα της Πέμπτης (6/6) συγκεντρώθηκαν στο «Θέατρο Άλσος» και παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου.

Η χαρά και η συγκίνησή τους γι’ αυτή τη δουλειά ήταν μεγάλη και δεν μπορούσαν να την κρύψουν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Ο Ηλίας Μαροσούλης αποφάσισε να αναβιώσει το «Θέατρο Άλσος», να το ανακαινίσει και να ανεβάσει το συγκεκριμένο θεατρικό έργο.

Στη συνέντευξη τύπου, ο επιχειρηματίας δήλωσε: «Η Δέσποινα Βανδή είναι αποκάλυψη και είναι μοναδική. Είναι ακούραστη και δεν κάνει ούτε ένα σαρδάμ»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος συμφώνησε μαζί του και ευχαρίστησε τον παραγωγό που αποφάσισε να επαναλειτουργήσει το θέατρο, ενώ συγκινημένος ανέφερε ότι είχε παίξει στο παρελθόν στο συγκεκριμένο χώρο και τώρα ξανασυστήνεται πολύ όμορφο, αποτελώντας ένα δώρο για τους πολίτες.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου είχε κι εκείνος βρεθεί στον συγκεκριμένο χώρο μαζί με τον Χάρι Κλιν και τον Σωτήρη Μουστάκα και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση. «Αυτό το θέαμα, αυτήν την παράσταση που θα γίνει εγώ δεν την έχω ξαναδεί» τόνισε ο ηθοποιός.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου, αναφέρθηκε και στη Δέσποινα Βανδή αποκαλύπτοντας πως όταν την είδε στο «Mamma mia» είχε μείνει «κάγκελο».

Η Δέσποινα Βανδή πήρε τον λόγο και ήταν εμφανώς αμήχανη στην αρχή, ζητώντας με χιούμορ να τη βοηθήσει κάποιος να βρει τον ειρμό της.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια έκανε μια αποκάλυψη την οποία δεν περιμέναμε. Η δημοφιλής τραγουδίστρια δήλωσε ότι στην αρχή ήταν σχεδόν αρνητική στην εν λόγω πρόταση, καθώς ήταν πολύ κουρασμένη λόγω της περιοδείας του «Mamma mia». «Το σκέφτηκα ξανά, γιατί θεώρησα ότι στη ζωή δεν σου δίνονται δεύτερες ευκαιρίες εύκολα, κι αυτή ήταν μια ευκαιρία που δεν έπρεπε να φύγει έτσι».

Σημαντικό ρόλο για την Δέσποινα Βανδή, έπαιξαν οι πρωταγωνιστές, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αλλά και τα τραγούδια που θα ακουστούν και έτσι δεν άργησε να πει το «ναι». Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά: «Σ’ αυτήν την παράσταση ξυπνά το αίσθημά μου».

Λίγα λόγια για το έργο:

17 υπέροχοι ηθοποιοί, 37 τραγούδια με 12μελή ζωντανή ορχήστρα, 24μελές μπαλέτο, 1.000 κοστούμια επί σκηνής και 300 περούκες!

«Το δικό μας σινεμά», το θεατρικό μιούζικαλ με την υπογραφή του συγγραφικού δίδυμου των μεγάλων επιτυχιών Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και τις ευφάνταστες χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού, έρχεται στο ανακαινισμένο ιστορικό Θέατρο Άλσος.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Δέσποινα Βανδή, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Κώστας Κόκλας, η Κατερίνα Λέχου, ο Μέμος Μπεγνής, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Σύλβια Δελικούρα, η Παρθένα Χοροζίδου, η Ευγενία Σαμαρά, η Μαριλού Κατσαφάδου, η Μαριαλένα Ροζάκη, ο Γιώργος Τσούρμας, ο Γιάννης Ρούσος, ο Δημήτρης Γαλάνης και σε ξεχωριστούς ρόλους η Πηνελόπη Πιτσούλη, η Ελένη Γερασιμίδου και ο Γιώργος Κωνσταντίνου είναι έτοιμοι να δώσουν άλλη διάσταση στα καλοκαιρινά μας βράδια από την μεγάλη σκηνή του πιο εμβληματικού θερινού θεάτρου της Αθήνας.

Εξαιρετικές ερμηνείες, υπέροχα τραγούδια, χορός και 1.000 κοστούμια, μέσα σε ένα ευφάνταστο σκηνικό, με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον ήχο και φώτα τελευταίας τεχνολογίας, δίνουν το στίγμα της παράστασης.

“Το δικό μας σινεμά”, είναι η ιστορία κάποιων καλλιτεχνών που ξεκινάνε περίπου το 1955 όταν πια αρχίζει η μεγάλη άνοδος του κινηματογράφου, ζουν την μεγάλη δόξα της δεκαετίας του '60 και ακολουθούν την πτώση του σινεμά στη δεκαετία του '70.

«Το δικό μας σινεμά» είναι η θεατρική πρόταση του καλοκαιριού στο ανακαινισμένο θέατρο Άλσος, στο Πεδίο του Άρεως, χωρητικότητας 2000 θέσεων.

Πρόκειται για μια παραγωγή των Ηλία Μαροσούλη και Άγγελου Κοταρίδη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved