«The 2night show»: Η αποκάλυψη ράπερ για τα παιδικά του χρόνια και ο θάνατος του αδελφού του (vid)
Showbiz

«The 2night show»: Η αποκάλυψη ράπερ για τα παιδικά του χρόνια και ο θάνατος του αδελφού του (vid)

Ο ράπερ πήγε στην εκπομπή «The 2night show» και μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και τον θάνατο του αδελφού του που τον στιγμάτισε. 

Τα τραγούδια του είναι αυτοβιογραφικά και μέσα από αυτά μιλάει για τον ρατσισμό, την καταγωγή του και αυτά είναι που τον έχουν καθιερώσει στο Youtube και το τελευταίο του τραγούδι μέσα σε λίγες ώρες έφτασε στην κορυφή των trends.

Ο πατέρας του έφυγε από το σπίτι όταν εκείνος και τα αδέλφια του ήταν μικρά σε ηλικία. Ωστόσο, έχει καλή σχέση με τον πατέρα του και δείχνει να τον έχει συγχωρέσει.

Δείτε για ποιον ράπερ πρόκειται στην gallery που ακολουθεί:

Ο νεαρός ράπερ, άνοιξε τη καρδιά του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Άλλωστε, ο παρουσιαστής δεν τον γνώριζε και ήθελε να μάθει όσα περισσότερα γινόταν για την ενδιαφέρουσα ζωή του. Ο ράπερ, αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια, στην φτώχεια που πέρασε η οικογένειά του και στο bullying που δέχτηκε από τους συμμαθητές του λόγω της αλβανικής καταγωγής του.

Δείτε τι είπε στο video που ακολουθεί:

Ο θάνατος του αδελφού του ήταν κάτι που τον στιγμάτισε, καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή έπειτα από τροχαίο. Μάλιστα, έχει γράψει κι ένα τραγούδι για εκείνον, αλλά το έκανε απλά για να υπάρχει και γι' αυτό δεν το προώθησε όπως τα υπόλοιπα τραγούδια που έχει κάνει.

Δείτε το video:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved