Όμηρος Ευστρατιάδης: «Από το Alter έχω 2,5 εκατομμύρια ευρώ επιταγές ακάλυπτες»
Showbiz

Όμηρος Ευστρατιάδης: «Από το Alter έχω 2,5 εκατομμύρια ευρώ επιταγές ακάλυπτες»

Ο Όμηρος Ευστρατιάδης συνεργάστηκε πολλά χρόνια με το Alter, καθώς ήταν σκηνοθέτης σε αρκετές εκπομπές. 

Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε, αφού η εξέλιξη του καναλιού δεν ήταν καλή, ενώ ο ίδιος οικονομικά... «μπήκε μέσα».

Ο Όμηρος Ευστρατιάδης σε συνέντευξή του μίλησε για την οικονομική του κατάσταση, για τον λόγο που έκανε αίτηση διαζυγίου, ενώ αποκαλύπτει αν θα κάνει τελικά το ριάλιτι με τους ηλικιωμένους.

Βρίσκεστε στο χώρο 63 χρόνια, μια ολόκληρη ζωή.

«Ξεκίνησα να δουλεύω με κοντά παντελονάκια στο Φίνο. Είμαι... όσο φαίνομαι γιατί με προσέχουν οι γυναίκες μου. Η τελευταία είναι η καλύτερη, έψαξα πολύ αλλά τη βρήκα, είναι μοναδική. Εχω δύο μεγάλες κόρες, η μια είναι 50 χρονών κι η άλλη είναι 40. Με την τελευταία σύζυγο έχω αποκτήσει ένα γιο 12 ετών και μια κόρη 6 ετών. Να κάνω με μια γυναίκα 4 παιδιά; Γιατί; Έτσι πήρα τρείς γυναίκες».

-Οικονομικά πως είναι η κατάσταση για εσάς με τόσες υποχρεώσεις;

«Από το κανάλι Alter έχω 2,5 εκατομμύρια ευρώ επιταγές ακάλυπτες. Η εφορία θέλει να πληρώσω φόρο εισοδήματος για εισόδημα ου δεν εισέπραξα, άφησε τους να ζητάνε, εγώ δεν τους δίνω, τι θα μου πάρουμε; Το παλεύω, δεν είναι εύκολα τα πράγματα, είναι δύσκολα, αλλά τι να κάνω, να πάω να φουντάρω όπως έκαναν πολλοί συνάδελφοι; Έχουν φουντάρει πάνω από 10.000 άτομα, επειδή δεν τα λένε; Τα μεγάλα μου παιδιά έχουν τις οικογένειές τους, με έχουν κάνει και παππού, έχω 5 εγγόνια, όλα αγόρια, εγγονή δεν έχω δυστυχώ».

-Θα κάνετε το ριάλιτι με τους ηλικιωμένους όπως είχατε πει;

«Όπως έχει γίνει η τηλεόραση δεν έχει νόημα πια, δεν πληρώνει κανείς για να γίνουν εκπομπές, λένε: "Φέρε χορηγό", θα ψάχνω να βρω χορηγό για να κάνω εκπομπή στην τηλεόραση; Ας πουλάνε σόμπες και κρέμες με αλόη, χαλιά... εκεί κατέληξαν όλα τα κανάλια, να πουλάνε προϊόντα».

-Σας ενόχλησαν οι φήμες που ήθελαν να είστε σε διάσταση με την σύζυγο σας;

«Με τη γυναίκα μου, την Πόπη, τα πάμε πολύ καλά, ποια διάσταση; Είναι ηλίθιο το κράτος, γιατί είχα κάποια περιουσία που είχα μεταβιβάσει από το 1999 στη γυναίκα και τα παιδιά μου και ξαφνικά ακούω ότι επειδή δε βρήκαν να πάρουν από μένα, αυτά , τα ζώα που κυβερνάνε, θα τα πάρουν από εκείνη. Τότε τρομοκρατήθηκα και πήγα κι έκανα αίτηση διαζυγίου, να χωρίσω, να μην τα πάρουν από τη γυναίκα μου. Τώρα το κατάργησαν αυτό, θα γίνονται ξεχωριστά οι δηλώσεις στην εφορία, γιατί αναγκάσανε να γεμίσουν αιτήσεις διαζυγίων τα δικαστήρια, με τους ηλίθιους νόμους που έχουν», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved