Έφυγε από τη ζωή σπουδαίος Έλληνας καλλιτέχνης και δεν το πήρε είδηση κανείς! (photos)
Showbiz

Έφυγε από τη ζωή σπουδαίος Έλληνας καλλιτέχνης και δεν το πήρε είδηση κανείς! (photos)

Μία μεγάλη απώλεια μετρά εδώ και περίπου έναν χρόνο ο καλλιτεχνικός κόσμος της χώρας μας, όμως μόλις σήμερα βλέπει η είδηση τα φώτα της δημοσιότητας. 

Πρόκειται για έναν σπουδαίο ηθοποιό, θεατρικό συγγραφέα, ραδιοφωνικό παραγωγό και διαφημιστή ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 96 ετών, πλήρης ημερών.

Όμως, μόλις σήμερα αποκαλύπτεται από τον Αλκίνοο Μπουνιά και την Espresso η τραγική είδηση του θανάτου του που έφυγε πριν από έναν χρόνο. Πρόκειται για τον άνθρωπο που είχε δώσει στην Ειρήνη Παπά το επίθετο με το οποίο «απογειώθηκε» η καριέρα της και εκτός ελληνικών συνόρων.

Στην τελευταία του συνέντευξη στην εφημερίδα, τον Μάρτιο του 2014, είχε αναφερθεί στη γνωριμία του με την κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιό: «Όταν η Ειρήνη φοιτούσε στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου, της έκανα ιδιαίτερα μαθήματα. Έτσι γνωριστήκαμε κι ερωτευτήκαμε. Ήμουν στο πλευρό της ως δάσκαλος, όταν έπαιξε στην επιθεώρηση “Άνθρωποι άνθρωποι” των Σακελλάριου – Γιαννακόπουλου. Υποδυόταν μια αριστοκράτισσα σε ένα νούμερο μαζί με τον Ορέστη Μακρή, που είχε μεγάλη επιτυχία. Τότε ήταν πανάκριβα τα ρούχα, γι’ αυτό έβαλε το φράκο μου για να παίξει».

Στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από τη γεμάτη λάμψη ζωή του...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved