Γιώργος Κωνσταντίνου: «Η αγάπη του κόσμου μ' ενδιαφέρει περισσότερο από το χειροκρότημα»
Showbiz

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Η αγάπη του κόσμου μ' ενδιαφέρει περισσότερο από το χειροκρότημα»

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου βρίσκεται στην υποκριτική, σχεδόν, μια ζωή. 

Ο ηθοποιός έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου και έχει στο ενεργητικό του πολλές τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε εάν έχει βγάλει χρήματα από την υποκριτική και εξήγησε γιατί η αγάπη του κόσμου είναι πιο σημαντική από το χειροκρότημα.

Για κάποιους το χειροκρότημα μπορεί να είναι σημαντικό, αλλά για τον Γιώργο Κωνσταντίνου, άλλα πράγματα παίζουν ρόλο.

Είναι σημαντικό το χειροκρότημα του κόσμου;

«Το χειροκρότημα δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ, όσο η αγάπη του κόσμου, και αυτή την έχω κερδίσει πάρα πολύ σε όλη τη χώρα. Ίσως για το ήθος που είχα, που δεν μπλέχτηκα σε διάφορα περιοδικά με την κρυφή μου ζωή κ.ο.κ. Απέκλεισα τα προσωπικά μου δεδομένα από όλα τα έντυπα, τις εκπομπές, τις συνεντεύξεις. Από εκεί και πέρα, έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω όσο καλύτερα μπορούσα. Με βλέπουν στον δρόμο και με αγκαλιάζουν. Είναι ίσως το μόνο κέρδος της ζωής μου. Ούτε τα λεφτά μετράνε ούτε τίποτα»

Έχετε βγάλει χρήματα από αυτή τη δουλειά;

«Δεν μπορείς να βγάλεις χρήματα. Την περίοδο που βγάζεις χρήμα-τα δεν έχεις μυαλό και όταν βάλεις μυαλό δεν σου έρχονται χρήματα. Η αλήθεια είναι ότι έβγαλα χρήματα, τα οποία όμως έφυγαν. Μην ξεχνάς ότι 60 χρόνια είναι αυτά. Από μια εποχή και μετά δεν αμειβόμαστε όπως παλιά, γιατί αυξήθηκαν οι ανάγκες, τα χρέη, μπήκαν οι εφορίες. Φυσικό δεν είναι;»

Σήμερα ένας ηθοποιός μπορεί να βιοποριστεί μόνο μέσα από το θέατρο;

«Αναλόγως της θέσης που έχει. Αν έχει μία πρωταγωνιστική θέση, μπορεί να τα βγάλει πέρα. Αν πάμε από τον τρίτο και κάτω, τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα, δεν φτάνουν με τίποτα οι αμοιβές, και γι' αυτό παίζουν σε σειρές, σε έκτακτες παραστάσεις ή κάνουν κάθε προσπάθεια τα παιδιά. Δυστυχώς, τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά, που υπήρχαν οι συλλογικές συμβάσεις οι οποίες έλεγαν ότι όποιος και να 'ναι θα παίρνει συγκεκριμένα χρήματα. Τότε, για παράδειγμα, ο βασικός μισθός είχε κανονιστεί για να μπορούν να ζήσουν οι άνθρωποι, ήταν πιο φθηνή η ζωή και μπορούσες να τα βγάλεις πέρα. Με τα σημερινά δεδομένα, ήταν 900 ευρώ και όχι 300 ευρώ! Και δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί» είπε στο Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved