Ελένη Μενεγάκη: Έτσι είναι το κορμί της στα 49 της χρόνια – Οι αρετουσάριστες φωτό της με μπικίνι!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Έτσι είναι το κορμί της στα 49 της χρόνια – Οι αρετουσάριστες φωτό της με μπικίνι!

Η Ελένη Μενεγάκη στα 49 της χρόνια έχει κορμί που θα ζήλευε και μία εικοσάρα!

Η παρουσιάστρια, η οποία είναι λάτρης του instagram, δημοσίευσε φωτογραφίες από την απόδρασή της το Σαββατοκύριακο στον επίγειο παράδεισό της, στα Άχλα της Άνδρου και φυσικά ακομπλεξάριστη πόσταρε τις πρώτες φωτογραφίες της με μπικίνι για φέτος στην αγαπημένη της παραλία!

Η Ελένη όπως έχει αναφέρει κατά καιρούς μέσα από την εκπομπή της δεν επεξεργάζεται τις φωτογραφίες που ποστάρει στο instagram.

Κάποια στιγμή μάλιστα με αφορμή κάποια πικρόχολα σχόλια είχε πει μέσα από την εκπομπή «Ελένη» : «Πέρυσι είχα ανεβάσει φωτογραφίες μου με μαγιό που είμαι ανάσκελα, που όταν είσαι ανάσκελα όλα πέφτουν και να έχεις κοιλίτσα όλα πέφτουν, όπως ήμουν γιατί δεν ξέρω να τα αλλάζω αλλά μόνο να φωτίζω τις φωτογραφίες και υπήρχαν κάποιες που έγραφαν «σιγά μην είσαι έτσι! Πωπωπω που είναι ο αφαλός σου... τα έκοψες όλα και απάντησα...»!

Η Ελένη στα 49 της έχει ένα αξιοζήλευτο κορμί και όπως έχει αποκαλύψει ουκ ολίγες φορές προσέχει την διατροφή της! Μόλις, πάρει δύο με τρία κιλά κόβει τα ζυμαρικά που λατρεύει και τα τηγανιτά και μέσα σε λίγες μέρες επανέρχεται στα κιλά της.

Η Ελένη λοιπόν βρέθηκε για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο στην Άνδρο με τον Μάκη Παντζόπουλο. Η παρουσιάστρια έβαλε το μπικίνι της, το οποίο αγόρασε φέτος και το αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της, κολύμπησε στα Άχλα και μας έδειξε πως είναι πραγματικά το κορμί της! Σίγουρα η Ελένη δεν χρειάζεται ρετούς και φίλτρα!

Δείτε την και εσείς πως είναι το κορμί της στα 49 της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved