Το πρωινό: Η «καταγγελία» της Τσάβαλου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη» (Vid)
Showbiz

Το πρωινό: Η «καταγγελία» της Τσάβαλου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη» (Vid)

Η Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε στην κάμερα του Πρωινού για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί από σκηνοθέτη.

Η ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων: «Ήμουν ζευγάρι με τραγουδοποιό, πιο έντεχνο και δεν το έμαθε κανείς» και πρόσθεσε: «Με χαλάει η δημοσιότητα χωρίς λόγο, ότι πρέπει να γίνονται reality για να είναι κάποιος σε μια δουλειά. Μου έχουν πει από κανάλι «έλα στο τάδε reality και θα έχεις δουλειά μετά»… Μου έχουν πει να πάω στη Μύκονο, πληρωμένα όλα, απλά να πάω στην παραλία βαμμένη και να πηγαίνω πάνω κάτω στην Ψαρρού. Δεν το έχω κάνει».

Και ανέφερε η ηθοποιός: «Μου έχει τύχει κακή συμπεριφορά ηθοποιού και πάθαινα κρίσεις πανικού γιατί δεν μπορούσα να πάω να τον βρίσω. Το έστρεφα στον εαυτό μου και ήμουν στην τσίτα. Δεν χρειάστηκε να του το πω. το κατάλαβε. Αλλά δεν νομίζω ότι τον ένοιαξε κιόλας. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει έτσι, σε αυτή την κακή συμπεριφορά. Θα έκανα καταγγελία μόνο αν έβγαιναν και άλλοι ηθοποιοί να το κάνουν αυτό».

Όσο για τη σεξουαλική παρενόχληση, που είχε δεχθεί σε πιο μικρή ηλικία είπε: «Πιο μικρή δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση. Είναι πολύ άσχημο να πηγαίνεις για δουλειά και ο άλλος με την ιδιότητά του να προσπαθεί άλλα. Αν έκανε άλλη δουλειά από αυτή που κάνει, που είναι σκηνοθέτης, δεν θα γύριζε κανείς να τον κοιτάξει» και σόκαρε την ομάδα του Πρωινού!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved