Ελληνίδα ηθοποιός άφησε την υποκριτική για την αρχιτεκτονική και ζει ερωτευμένη στη Μύκονο (photos)
Showbiz

Ελληνίδα ηθοποιός άφησε την υποκριτική για την αρχιτεκτονική και ζει ερωτευμένη στη Μύκονο (photos)

Η υποκριτική μπήκε πολύ νωρίς στη ζωή της.

Με το πέρασμα των χρόνων και ενώ είχε κάνει αρκετές εμφανίσεις σε ταινίες, σειρές και θεατρικές παραστάσεις, ανακάλυψε ότι η αρχιτεκτονική ήταν η μεγάλη της αγάπη.

Για χάρη, λοιπόν, της αρχιτεκτονικής και του έρωτα, η ηθοποιός αποφάσισε ν’ αφήσει την υποκριτική και την Αθήνα και να πάει στη Μύκονο, όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια.

Δείτε για ποια πρόκειται στην gallery που ακολουθεί:

«Η υποκριτική είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου, αλλά θεωρώ ότι οι άνθρωποι έχουν έφεση σε περισσότερους από έναν τομείς. Εγώ αντιλήφθηκα από μικρή ότι έχω κλίση και στο σχέδιο και αφού πάντα το αναζητούσα στην καθημερινότητά μου, αποφάσισα να το εξελίξω όσο περισσότερο μπορώ» εξήγησε στη Real και συνέχισε:

«Η Μύκονος είναι το αγαπημένο μου νησί, παρόλο που στην αρχή δεν το πολυσυμπαθούσα. Και όσο μου αρέσει η ζωή το καλοκαίρι, άλλο τόσο μου αρέσει τον χειμώνα που είναι πιο ήρεμα. Δεν θα έμενα πουθενά για πάντα, εκτός αν είχα παιδιά».

Ο σύντροφός της είναι πολιτικός μηχανικός και διατηρεί κατασκευαστική εταιρεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια. «Είναι ο ιδανικός για μένα» κατέληξε η όμορφη ηθοποιός.

Δείτε τον σύντροφό της στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved