Κωνσταντίνου: «Το σινεμά που έζησα τα χρόνια εκείνα, ζωντανεύει και πάλι μπροστά μου» (exclusive)
Showbiz

Κωνσταντίνου: «Το σινεμά που έζησα τα χρόνια εκείνα, ζωντανεύει και πάλι μπροστά μου» (exclusive)

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησε στο gossip-tv για τη συμμετοχή του στη θεατρική παράσταση «Το δικό μας σινεμά» στο θέατρο Άλσος αλλά και για την εδώ και χρόνια επιτυχημένη πορεία του στο χώρο της υποκριτικής.  

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν μύθο του ελληνικού κινηματογράφου, καθώς έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες που παίζουν μέχρι και σήμερα και αν μη τι άλλο έχει χαρίσει ερμηνείες και ατάκες που αντέχουν στον χρόνο.

Το φετινό καλοκαίρι θα πρωταγωνιστήσει στη θεατρική παράσταση «Το Δικό μας Σινεμά» στο θέατρο Άλσος, το οποίο από τις 12 Ιουνίου θα αναβιώσει τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου και θα ταξιδέψει τους θεατές σε μια άλλη διάσταση, τότε που μεσουρανούσαν οι stars της μεγάλης οθόνης. Αν λοιπόν στην εν λόγω παράσταση έπρεπε να βρεθεί ένας εξ' αυτών, τότε ο ιδανικός είναι ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Ο μεγάλος ηθοποιός μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για τη συμμετοχή του στην εν λόγω πολυαναμενόμενη θεατρική παράσταση.

«Το σινεμά που έζησα εγώ τα χρόνια εκείνα ζωντανεύει και πάλι μπροστά μου και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι σ' αυτήν την παράσταση» είπε με μεγάλη χαρά και συγκίνηση.

Μας εξομολογήθηκε ότι έχει μνήμες, οι οποίες ζωντανεύουν ξανά και ότι ο κόσμος που θα παρακολουθήσει την παράσταση θα το θυμάται για πάντα, εξηγώντας ότι πρόκειται για ένα μιούζικαλ αμιγώς ελληνικό, με τραγούδια μοναδικά, με την αίγλη της τότε εποχής και μια Δέσποινα Βανδή υπέροχη. Παράλληλα, τόνισε ότι ο κόσμος θα μάθει τι συνέβαινε στα παρασκήνια, κάτι που αρέσει στο κοινό.

Όλα όσα αποκάλυψε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr ο αγαπημένος ηθοποιός στο βίντεο που ακολουθεί...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved