Mαρία Χάνου: «Είμαι αυθόρμητη και στη γυναικεία πονηριά είμαι μέσα» (photos)
Showbiz

Mαρία Χάνου: «Είμαι αυθόρμητη και στη γυναικεία πονηριά είμαι μέσα» (photos)

Για μια ακόμη χρονιά -όπως όλα δείχνουν-θα πρωταγωνιστήσει στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Η Μαρία Χάνου σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για την πρώτη της τηλεοπτική δουλειά και την ανταπόκριση του κόσμου, για τα κοινά που έχει με την ηρωίδα της, ενώ αναφέρθηκε και στον συνεργάτη της Σπύρο Χατζηαγγελάκη.

Όπως όλα δείχνουν η «Μουρμούρα» παίρνει το πράσινο φως για μία ακόμα σεζόν!

«Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή. Είναι μεγάλη ευτυχία να είναι η πρώτη τηλεοπτική κίνηση και να νιώθεις ότι βρίσκει ανταπόκριση, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που το στηρίζουν».

Η ανταπόκριση του κόσμου;

«Έχω ακούσει πολύ ωραία πράγματα και για αυτό νιώθω πάρα πολύ τυχερή. Δεν είναι λίγο να σου λέει ένας άνθρωπος “σε βλέπω και γελάω, ξεχνιέμαι και ανακουφίζομαι προς στιγμήν από τα προβλήματα μου”».

Το δυναμισμό που έχει η Βέλη τον έχεις κι εσύ;

«Πιστεύω πως ναι. Είμαι αρκετά έντονος χαρακτήρας. Εκδηλώνω τα συναισθήματα μου, το θυμό μου, τη χαρά μου, τα βασικά τουλάχιστον! Είμαι αυθόρμητη με ένα τρόπο, στη γυναικεία πονηριά εννοείται είμαι μέσα (γέλιο)! Έχουμε κοινά με το χαρακτήρα».

Θεωρείς ότι εκφράζεις τις νέες γυναίκες που θέλουν να κάνουν την αλλαγή;

«Ελπίζω πως ναι. Βέβαια γίνεται με ένα περιπαικτικό τρόπο και όλα είναι λίγο «τσιμπημένα» για λόγους μυθοπλασίας. Θεωρώ ότι υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να ανεξαρτητοποιηθούν και ακόμα δεν το έχουν καταφέρει στη ζωή τους. Ωστόσο το θέλουν και πηγαίνουν προς τα εκεί. Και πιστεύω ότι η Βέλη είναι ένα ωραίο γυναικείο πρότυπο στην ελληνική τηλεόραση.

Ποιο χαρακτηριστικό του Σπύρου ως συνεργάτη σου αρέσει πολύ;

«Στη δουλειά πάνω ακούμε πολύ ο ένας τον άλλον. Υπάρχει πάντα η θέληση να συνεννοηθούμε, να δώσουμε και κάτι δικό μας στην ερμηνεία. Κι εκεί τα έχουμε βρει πάρα πολύ. Ποτέ δεν έχω ντραπεί να του πω τη γνώμη μου και ελπίζω ότι δεν έχει ντραπεί να μου πει τη δική του. Αυτό είναι το πρώτο, είναι πολύ σημαντικό, γιατί και οι ρυθμοί της τηλεόρασης είναι πολύ γρήγοροι και χρειάζεται να έχεις πολύ καλή επικοινωνία για να βγάλεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Επίσης, δεν χάνει αφορμή να κάνει σαχλαμάρες, το κάνει με αισθητική και με ωραίο τρόπο, δεν είναι εύκολο. Με κάνει και γελάω. Αυτά είναι δύο πράγματα που τα μετράω πολύ σε εκείνον.

Έχεις δηλώσει ότι η σχέση σου είναι εκτός χώρου. Θα επέλεγες ποτέ έναν άνθρωπο του χώρου;

«Ναι, δεν κρίνω ούτε τις φιλίες μου ούτε τις ερωτικές μου σχέσεις με βάση τους χώρους ή τα επαγγέλματα. Πιστεύω περισσότερο στους ανθρώπους».

Τι είναι αυτό που θα σε κάνει να έρθεις κοντά με κάποιον;

«Η αίσθηση του χιούμορ. Θέλω να γελάω με τον άνθρωπο που επιλέγω να ζω και να είμαι σεμια καθημερινότητα μαζί του».

Το καλοκαίρι σου έχει περιοδεία με τη «Λωξάντρα»;

«Ναι! Πολύ μεγάλη χαρά! Έχουμε ήδη πολλές παραστάσεις στην Αθήνα. Είναι η πρώτη φορά που βγαίνω σε περιοδεία, με ένα τόσο μεγάλο θίασο, με σπουδαίους ηθοποιούς. Από τη νέα σεζόν, με την εταιρία θεάτρου Θέση προγραμματίζουμε να κάνουμε την επόμενη μας παραγωγή».

Ο αγαπημένος σου προορισμός;

«Το χωριό μου, το Πήλιο, ένα μαγικό μέρος που το λατρεύω», λέει στο 7 Mέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved