Κωνσταντίνος Αργυρός: Όσα είπε για τη συνεργασία με τον αδελφό του (photos)
Showbiz

Κωνσταντίνος Αργυρός: Όσα είπε για τη συνεργασία με τον αδελφό του (photos)

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει αδυναμία στα αδέλφια του. 

Όπως είναι γνωστό, είναι τα πρώτα τρίδυμα στην Ελλάδα με εξωσωματική γονιμοποίηση. Οι τρεις τους έχουν μεγαλώσει μαζί και με τον αδελφό του, Παύλο, συνεργάζονται με επιτυχία.

Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο, και ο Κωνσταντίνος Αργυρός τον εμπιστεύεται σε κάθε του βήμα.

Πώς είσαι αυτή την περίοδο;

«Είναι μια δημιουργική περίοδος για εμένα. Μου αρέσει να επενδύω οικονομικά στις παραγωγές και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου επί σκηνής. Με ενδιαφέρει οι δουλειές να είναι προσεγμένες γιατί θέλω ο κόσμος να τις απολαμβάνει. Και θεωρώ πως το νέο άλμπουμ είναι από τις πιο ωραίες δουλειές που έχω κάνει, τόσο σε επίπεδο παραγωγής όσο και σε επίπεδο ενορχήστρωσης»

Μου δίνεις την εντύπωση ότι είσαι σταθερός στις συνεργασίες σου, δεδομένου ότι παραμένεις στο ίδιο νυχτερινό κέντρο τέσσερα χρόνια. Νιώθεις πιο παραγωγικός σε ένα οικείο μέρος;

«Αυτό το κάνω γιατί βρήκα έναν χώρο που μου ταιριάζει και είδα τον κόσμο να τον αγκαλιάζει και να τον κάνει στέκι του. Παράλληλα, νιώθω ότι έχω μια δεύτερη οικογένεια επιλέγοντας την Panik. Μου αρέσει και μου ταιριάζει ο τρόπος που δουλεύουν. Πιστεύω ότι έχουμε να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί. Έπειτα από τέσσερα χρόνια στο Fantasia αποφασίσαμε φέτος, μαζί με τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, να κάνουμε ανακαίνιση και να ετοιμάσουμε μια παραγωγή με τη σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Δημολίτσα, ενώ την επιμέλεια του προγράμματος υπογράφει ο Παναγιώτης Μπρακούλιας. Είμαι ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα και χαίρομαι όταν αντιλαμβάνομαι πως ο κόσμος εκτιμάει αυτές τις αλλαγές»

Ένα από τα πρόσωπα που δεν φεύγουν στιγμή από κοντά σου είναι ο αδελφός σου, ο Παύλος. Πώς είναι να δουλεύετε μαζί; Υπάρχουν εντάσεις;

«Ο αδελφός μου είναι ένας άνθρωπος με ηρεμία στη ζωή του. Βλέποντας πώς αντιμετωπίζει τις καταστάσεις ηρεμώ κι εγώ, παρά τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας μου. Έχω ανάγκη την οπτική του. Ο καθένας μας γνωρίζει τι ζητά και καλό είναι αυτό που έχει ανάγκη να το επικοινωνεί. Μόνο με τη συζήτηση μπορούν να προχωράνε τα πράγματα. Όταν, μάλιστα, ενώνονται οι ιδέες, το αποτέλεσμα είναι πάντα καλύτερο. Συγχρόνως συνεργάζομαι και με την αδελφή μου, που ζει στο εξωτερικό, με την έννοια ότι τη συμβουλεύομαι τόσο για θέματα ζωής όσο και για καριέρας. Μου αρέσει να μιλάω και με ανθρώπους που δεν κάνουν την ίδια δουλειά με εμένα. Κουβεντιάζω μέχρι και με τον άνθρωπο που δουλεύει στο περίπτερο. Όταν έχει κάποιος να σου πει μια καινούρια ιστορία, μπορεί να σε εμπνεύσει και προσωπικά και επαγγελματικά» εξήγησε στο people.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved