Κι όμως, γυναίκα έχει χωρίσει τον Κωνσταντίνο Αργυρό- Όλα όσα αποκάλυψε ο τραγουδιστής (photos)
Showbiz

Κι όμως, γυναίκα έχει χωρίσει τον Κωνσταντίνο Αργυρό- Όλα όσα αποκάλυψε ο τραγουδιστής (photos)

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας ωραίος άντρας και αρκετές θα ήθελαν να κάνουν σχέση μαζί του.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε, ότι τον έχει χωρίσει γυναίκα, επειδή εκείνος δεν είχε τον απαραίτητο χρόνο για να της αφιερώσει.

«Έχει τύχει να χάσω γυναίκα από κοντά μου, με την οποία ήμουν πολύ καλά, λόγω του ότι δεν προλάβαινα να βρεθώ μαζί της και να της αφιερώσω χρόνο. Δεν απαιτώ να μείνει κάποιος, αν δεν αντέχει. Στη συγκεκριμένη φάση, όμως, η κοπέλα δεν άντεξε και προτίμησε να αποχωρήσει από τη σχέση. Εγώ δεν μπορούσα να παραμερίσω τους επαγγελματικούς μου στόχους. Από την άλλη, έτσι με γνώρισε», αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Είναι λίγο εγωιστικό αυτό που λες, γιατί η σχέση προϋποθέτει υποχωρήσεις.

«Είναι εγωιστικό, αλλά δεν ήταν επιλογή μου, ήταν δική της. Έχω μεγάλη υπομονή ως άνθρωπος. Πραγματικά, νιώθω ότι είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό, να επιθυμώ να ζήσω μια σχέση και να μην μπορώ γιατί πρέπει να τελειώσω κάποια πράγματα επαγγελματικά»

Σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί μια γυναίκα να είναι μαζί σου όχι επειδή είσαι ο Κωνσταντίνος αλλά επειδή είσαι ο Αργυρός;

«Αν μπω σε αυτή τη διαδικασία, θα πάθω κατάθλιψη. Ασ' το. Προτιμώ να κρατήσω τον ρομαντικά χαρακτήρα της παιδικής μου ηλικίας και να μη σκέφτομαι έτσι. Αν «λερώσω» το μυαλό μου με αρνητικές σκέψεις, δεν θα προχωρήσω ούτε σε φιλίες αλλά ούτε και σε σχέσεις»

Ποιο είναι το τελευταίο ακραίο περιστατικό που σου έχει συμβεί με θαυμάστρια;

«Πρόσφατα μια κοπέλα ανέβασε μια φωτογραφία που απεικόνιζε μια συνομιλία στο instagram, υποστηρίζοντας ότι μιλάει μαζί μου. Μάλιστα, είχε βάλει την εικόνα του προφίλ που είχα στον λογαριασμό μου. Στο μεταξύ, εγώ άλλαξα φωτογραφία κι εκείνη συνέχιζε να έχει την παλιά στις εικόνες που ανέβαζε, με αποτέλεσμα να καταλάβει ο κόσμος ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν το είχα δει ο ίδιος, μου το έστειλαν άλλοι. Με αφετηρία αυτό το γεγονός, σκέφτομαι ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι έχει στο κεφάλι του μέσα από τα social media»

Διαβάζεις τις κριτικές; Σε ενοχλούν;

«Προσπαθώ να διαβάζω τα πάντα. Μάλιστα, όταν το κάνω, βάζω τον εαυτό μου στη θέση του μάνατζερ του Κωνσταντίνου. Αυτός είναι ένας τρόπος προκειμένου να μην ενοχλούμαι και να μην ξεφεύγω από τον στόχο μου»

Δεν αντιδράς;

«Όχι.'Οταν ήμουν μικρός, ήθελα να γίνω δικηγόρος, οπότε σε εκείνες τις στιγμές σκέφτομαι πώς θα το χειριζόταν ένας δικηγόρος. Προτιμώ, λοιπόν, να μη στενοχωρηθώ» εξήγησε στο People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved