Δε φαντάζεστε ποια πρώην σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα είναι έγκυος (Photos)
Showbiz

Δε φαντάζεστε ποια πρώην σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα είναι έγκυος (Photos)

Χώρισε από τον Γιάννη Σπαλιάρα, βρήκε νέο σύντροφο και… σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα!

Πέρυσι το καλοκαίρι χώρισε από τον Γιάννη Σπαλιάρα και ένα σχεδόν χρόνο μετά περιμένει το πρώτο της παιδί.

Η γυμνάστρια και το μοντέλο μετά από αρκετά μικρά «διαλείμματα», επανασυνδέσεις, κοινές φωτογραφίες, δημόσιες εμφανίσεις, αινιγματικές δηλώσεις, τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Ήταν μαζί για πολλά χρόνια, ωστόσο χώρισαν οριστικά στις αρχές καλοκαιριού του 2018.

Όταν ο Σπαλιάρας ήταν στο Survivor, εκείνη δήλωνε τότε: «Ποτέ δε χωρίσαμε πραγματικά, απλά περνάμε τις φάσεις μας. Μάλιστα πιστεύω πως αυτό το μεγάλο διάστημα που είμαστε χώρια μας κάνει πολύ καλό. Τον αγαπώ και τον νοιάζομαι πολύ, και τη στιγμή που συγκινήθηκε διαβάζοντας το γράμμα μου έκλαιγα μπροστά στην τηλεόραση».

Μάλιστα, ο Γιάννης Σπαλιάρας όταν χώρισε, πόσταρε και ένα instastory στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μας ενημέρωσε ότι είναι μόνος. Συγκεκριμένα είχε γράψει: «Σας ενημερώνω αγαπημένοι μου δημοσιογράφοι ότι έχω χωρίσει εδώ και καιρό…»!

Η πρώην αγαπημένη του δήλωσε στην Espresso: «Ταλαιπωρήθηκα λίγο τους πρώτους μήνες, αλλά τώρα είμαστε καλύτερα. Δεν έχουμε σχεδιάσει ακόμη γάμο γιατί ήταν απρόοπτο. Όταν με το καλό έρθει το μωρό, όλα θα γίνουν».

Η πρώην του Γιάννη Σπαλιάρα μετά το τέλος της σχέσης τους, βρήκε νέο αμόρε. Εδώ και ένα χρόνο είναι με τον κομμωτή και ιδιοκτήτη αλυσίδας κομμωτηρίων, Γιάννη Κουκουτσάκη και όσοι τους έχουν δει λένε ότι είναι ένα ευτυχισμένο και ερωτευμένο ζευγάρι!

Ποια πρώην του Γιάννη Σπαλιάρα είναι έγκυος και σε ποιον μήνα είναι; Ποιο είναι το φύλο του μωρού που περιμένει; Δείτε τι αποκάλυψε η ίδια στις φωτογραφίες που ακολουθούν και φυσικά δείτε τον νέο της σύντροφος που είναι και αυτός κούκλος κορίτσια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved