Φωτογραφία-σοκ! Άγριος ξυλοδαρμός γνωστής Ελληνίδας μέσα στο σπίτι της στο Κολωνάκι
Showbiz

Φωτογραφία-σοκ! Άγριος ξυλοδαρμός γνωστής Ελληνίδας μέσα στο σπίτι της στο Κολωνάκι

Γνωστή Ελληνίδα καταγγέλλει άγριο ξυλοδαρμό το βράδυ της Κυριακής μέσα στο σπίτι της στο Κολωνάκι, από έναν κατά 18 χρόνια μικρότερό της άνδρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δράστης που την ξυλοκόπησε, είναι πρώην συμμαθητής του γιου της που είχε αποκτήσει εμμονή μαζί της και την πολιορκούσε στενά τους τελευταίους μήνες για να υποκύψει στον έρωτά του, όμως εκείνη τον απέρριπτε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, o άνδρας της φέρθηκε βίαια γιατί πήρε την απόφασή της να μετακομίσει σε άλλη περιοχή προκειμένου να απαλλαγεί από τη διαρκή παρενόχληση και τα βίαια ξεσπάσματα του 39χρονου, ο οποίος αρνούνταν να αποδεχτεί πως δεν τον ήθελε.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Το τελευταίο διάστημα είχε αποκτήσει εμμονή μαζί μου, εγώ του εξηγούσα ότι δεν γίνεται να είμαστε μαζί, αλλά αυτός επέμενε ότι ήθελε να με παντρευτεί, νόμιζε ότι του ανήκω».

Και περιγράφει το παρασκήνιο της επίθεσης: «Εκείνο το βράδυ συναντηθήκαμε και πήγαμε στο Καβούρι να μιλήσουμε ήρεμα. Όταν επιστρέψαμε -και ενώ νόμιζα ότι είχε αποδεχτεί την απόφασή μου να μετακομίσω– του ζήτησα να με βοηθήσει με μια κούτα. Την ώρα που βρισκόμουν στην κρεβατοκάμαρα, άρχισε ξαφνικά να ουρλιάζει λέγοντας «ξέρω με ποιον τα έχεις φτιάξει» και αρπάζοντας ένα σίδερο, έσπασε την τζαμαρία της πόρτας του υπνοδωματίου».

Και ανέφερε λεπτομερώς τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε: «Με έπιασε από την πλάτη, με χτύπησε στο κρεβάτι και μετά στη βιβλιοθήκη και εγώ προσπάθησα να τον δαγκώσω για να γλιτώσω από τα χέρια του! Τότε πήρε μια βαλίτσα χειρός που είχα ετοιμάσει για τη μετακόμιση και άρχισε να με χτυπά, πρώτα στο σώμα και μετά στο πρόσωπο, ενώ φώναζε «θα σε σκοτώσω»… Στην αρχή είχαμε μια πολύ καλή φιλική σχέση, τον ήξερα από μικρό, ήταν συμμαθητής του γιου μου στη Μαράσλειο. Τον συνάντησα τυχαία πριν από δύο χρόνια, όταν είχα βγάλει τον σκύλο βόλτα και, μάλιστα, τότε μου είπε ότι το σπίτι του ήταν σχεδόν απέναντι από το δικό μου. Ήταν πολύ πρόθυμος και με βοηθούσε σε πολλά πράγματα. Όμως στην πορεία, ίσως γιατί αισθάνθηκε ότι είχε δώσει, αποφάσισε ότι είχε έρθει η ώρα για να πάρει».

Και πρόσθεσε πώς πήρε την απόφαση να αλλάξει σπίτι: «Αποφάσισα να μετακομίσω, ώσπου να ηρεμήσουν τα πράγματα, αλλά το γεγονός ότι δεν του αποκάλυψα πού θα πάω τον έκανε έξαλλο!» είπε η γνωστή Ελληνίδα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό, η οποία πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει μήνυση για σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή.

Δείτε ποια είναι η γνωστή Ελληνίδα που δέχθηκε ξυλοδαρμό και τη φωτογραφία σοκ μετά τον ξυλοδαρμό! Προσοχή ακολουθεί σκληρή εικόνα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved