Κεφαλογιάννης: Συγκλονίζει η περιγραφή του για τον τρόπο που έμαθε ότι ο πατέρας του ήταν άρρωστος
Showbiz

Κεφαλογιάννης: Συγκλονίζει η περιγραφή του για τον τρόπο που έμαθε ότι ο πατέρας του ήταν άρρωστος

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης παραχώρησε μια συγκλονιστική συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο ίδιος, μίλησε για όλα όσα του δίδαξε η ενασχόλησή του με τα θέματα υγείας, για την εκπομπή του «Οδηγός καλής ζωής», ωστόσο, περιέγραψε με έναν συγκλονιστικό τρόπο, το πώς έμαθε ότι ο πατέρας του ήταν άρρωστος.

Διαβάστε τι ακριβώς είπε σε συνέντευξή του...

Εσύ, ως Μιχάλης, πόσο επηρεάζεσαι από τα θέματα που παρουσιάζεις κάθε φορά; Έχεις αναπτύξει καθόλου μηχανισμούς άμυνας απέναντι στην τόση ενασχόληση με τα θέματα υγείας;

«Όπως είναι φυσικό, στην αρχή αυτού του ρεπορτάζ νόμιζα ότι τα έχω όλα. Πρόσφατα έμαθα ότι το παθαίνουν συχνά και οι φοιτητές Ιατρικής.

Η εξειδικευμένη γνώση, με τα χρόνια, με έκανε ιδιαίτερα ψύχραιμο και πλέον μπορώ να βλέπω τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση, ακόμα κι όταν κάτι αλλάζει στο σώμα μου ή παρατηρώ ένα σύμπτωμα που με ξενίζει.

Τι καλό μου έχει κάνει αυτό το ρεπορτάζ; Με βοήθησε να βάλω φρένο σε κακές συνήθειες, να κάνω προληπτικές εξετάσεις που δεν έκανα, να αντιμετωπίζω πιο αισιόδοξα τη ζωή και το σημαντικότερο, να μη στεναχωριέμαι για ασήμαντα πράγματα (που νόμιζα ότι ήταν σημαντικά) και να χαίρομαι με τα απλά, τα καθημερινά».

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τι είπε για το θάνατο του πατέρα του και πώς πληροφορήθηκε ότι ήταν άρρωστος:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved