Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: «Ανυπομονούμε για την κόρη μας» (photos)
Showbiz

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: «Ανυπομονούμε για την κόρη μας» (photos)

Η ευτυχία της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου, επισφραγίστηκε με έναν πολιτικό γάμο και πρόκειται να ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Παντρεύτηκαν σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Μοσχάτο, όπου μεγάλωσε ο Ετεοκλής Παύλου, με την Ελένη Χατζίδου να δηλώνει πανευτυχής.

«Επισφραγίσαμε τον ερωτά μας με τον καλύτερο τρόπο! Ήταν η ωραιότερη στιγμή της ζωής μας και τώρα ανυπομονούμε για την μπέμπα μας», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Ο πολιτικός γάμος της τραγουδίστριας και του personal trainer, έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου, ενώ, όπως υποσχέθηκε ο Ετεοκλής, θα γίνει αργότερα και ο θρησκευτικός.

«Μετά από αυτό, νιώθω έτοιμος για τη μεγάλη μέρα! Εσύ, Αντώνη Καπίρη, αναλαμβάνεις το ξύρισμα στον θρησκευτικό», έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Instagram, δίπλα από μια φωτογραφία, όπου φαίνεται να τον ξυρίζει ο κουμπάρος του.

Στην πιο σημαντική στιγμή της κοινής ζωής τους βρέθηκαν λιγοστοί φίλοι και συγγενείς, ενώ όλα έγιναν πολύ απλά.

Το λιτό νυφικό φόρεμα της τραγουδίστριας σχεδιάστηκε από την Άννα Βενέτη, ενώ στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι στιλιστικές επιλογές των καλεσμένων, που προτίμησαν να εμφανιστούν ντυμένοι casual!

Μετά την τελετή, ακολούθησαν κοπή της γαμήλιας τούρτας και δείπνο σε γνωστό κέντρο της παραλιακής.

Η μπομπονιέρα είχε χαραγμένο δύο φορές το γράμμα «Ε», από τα αρχικά των ονομάτων τους ενώ τόσο η απλότητα όσο και η χαλαρή διάθεση όλων παρέπεμπαν περισσότερο σε πάρτι, παρά σε επίσημη δεξίωση γάμου.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ ενώ και οι δύο χαρακτηρίζουν τη σχέση τους καρμική.

Μέσα σε έναν χρόνο τα έκαναν όλα. Γνωρίστηκαν, έμειναν μαζί, έζησαν τη συγκίνηση μιας εγκυμοσύνης και ανέβηκαν τα σκαλιά του δημαρχείου.

Σε μόλις τρεις μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους την κόρη τους, στην οποία θα δώσουν το όνομα Δήμητρα Μελίτα.

Πηγή: Reallife

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved