Γάμος Μπαλατσινού-Κικίλια: Το παραμυθένιο νυφικό της Τζένης - Χέρι χέρι με τον γιο της (exclusive)
Showbiz

Γάμος Μπαλατσινού-Κικίλια: Το παραμυθένιο νυφικό της Τζένης - Χέρι χέρι με τον γιο της (exclusive)

Γάμος Μπαλατσινού-Κικίλια: Όπως κάθε νύφη στην ομορφότερη ημέρα της ζωής της, έτσι και η Τζένη Μπαλατσινού έλαμπε από ευτυχία αλλά και από ομορφιά μιας και το υπέροχο νυφικό της τόνιζε τις τέλειες αναλογίες της.

Ρεπορτάζ: Διονυσία Ζαπατίνα

Η όμορφη παρουσιάστρια κατάφερε να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα με τη σικ εμφάνισή της μέσα στο υπέροχο νυφικό που είχε επιλέξει.

Η νυφική δημιουργία έφερε την υπογραφή Zeus + Dione, εταιρίας που έχουν από κοινού η Μαρέβα Μητσοτάκη με τη Δήμητρα Κολοτούρα. Αέρινο, καλοκαιρινό και πολύ σικ, το νυφικό της Τζένης Μπαλατσινού δεν θα μπορούσε παρά να είναι υπέροχο και να της ταιριάζει απόλυτα.

Μάλιστα, μόλις την προηγούμενη Τρίτη, η πανέμορφη νύφη είχε ποζάρει μαζί με την ομάδα του ατελιέ που είχε αναλάβει το νυφικό της, στην τελευταία πρόβα που έκανε πριν από την πιο όμορφη ημέρα της ζωής της.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι προετοίμαζε τον γάμο του εδώ και καιρό έχοντας επιλέξει το γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό, για να γίνει το μυστήριο.

Η Τζένη έφτασε στην εκκλησία, συνοδευόμενη από τον γιο της, Μάξιμο, ενώ οι κόρες της είχαν φτάσει λίγο νωρίτερα.

Ο Βασίλης Κικίλιας, έφτασε στην εκκλησία, νωρίτερα, όπως ήταν φυσικό, από τη νύφη και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.

Κουμπάροι τους, ο Ηλίας Κατσούρης, προπονητής μπάσκετ και η σύζυγός του, Έμυ Πανουσοπούλου.

Δείτε παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο την ώρα που η νύφη έφτασε στην εκκλησία:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved