Ελένη Βαΐτσου: «Κάνω τις οικονομίες μου, από το θέατρο δεν μπορείς να ζήσεις»
Showbiz

Ελένη Βαΐτσου: «Κάνω τις οικονομίες μου, από το θέατρο δεν μπορείς να ζήσεις»

Η Ελένη Βαΐτσου, στα 25 της βρέθηκε να σπουδάζει σε δραματική σχολή, ενώ λίγα χρόνια αργότερα είδε την καριέρα της να απογειώνεται.

Ωστόσο, η ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή της εξομολογήθηκε:

«Δεν κάνω ποτέ όνειρα. Παίρνω τα πράγματα όπως έρχονται. Η απόφαση μου να πάω σε δραματική σχολή ήταν πολύ ξαφνική. Απλά ξύπνησα μια μέρα και είπα θα πάω! Χωρίς να έχω στο μυαλό μου ότι θέλω να γίνω ηθοποιός». Μπορεί να κατάλαβε νωρίς ότι ανήκει στον χώρο, ωστόσο άργησε να αντιληφθεί ότι θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά: «Το συνειδητοποίησα μετά την επιτυχία που έκανε το Μπρούσκο, γιατί κατάλαβα ότι μπορώ να βιοποριστώ από αυτό».

Μήπως όμως όλα αυτά έχουν να κάνουν με τη δυσκολία προγραμματισμού ζωής της; «Ισχύει» είπε και συνέχισε:

«Δεν μπορώ να κάνω μακροπρόθεσμο πλάνο, γιατί είναι και η φύση της δουλειάς μου έτσι. Οι συνεργασίες έρχονται ξαφνικά και τελειώνουν με τον ίδιο τρόπο. Μάλιστα, όταν τελειώσουν, δεν ξέρεις πότε και αν θα έρθει η επόμενη». Κάπως έτσι εξηγεί μια πρόσφατη δήλωση της στα social media, σύμφωνα με την οποία ο προγραμματισμός της δεν ξεπερνάει τις δύο εβδομάδες.

Τα οικονομικά της παρ' όλα αυτά τα αντιμετωπίζει με περίσσεια ωριμότητα:

«Έχω πάντα στο μυαλό μου την οικονομική ανασφάλεια που υπάρχει, ειδικά στον χώρο μου. Προς το παρόν, δεν με αγχώνει, γιατί δεν έχω μείνει μεγάλο διάστημα χωρίς δουλειά. Ωστόσο, επειδή γνωρίζω τη γενικότερη κατάσταση, προσπαθώ να κάνω τις οικονομίες μου, για να μην βρεθώ προ εκπλήξεως κάποια στιγμή. Άλλωστε, είναι γνωστό πως μόνο από το θέατρο δεν μπορείς να ζήσεις».

Για έναν άνθρωπο που δεν είναι συνηθισμένος στο ρίσκο, οι επαγγελματικές επιλογές της Ελένης μπορεί να τον τρομάξουν.

Τόλμησε να δεχτεί τη συνεργασία και να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο σε καθημερινό σίριαλ χωρίς να έχει μεγάλη εμπειρία στην τηλεόραση, ενώ πρόσφατα είπε «ναι» στην παρουσίαση ταξιδιωτικής εκπομπής.

«Δεν έχω άγνοια κινδύνου, γιατί ζυγίζω τα πράγματα στη ζωή μου. Δεν λέω ποτέ "ναι" σε κάτι που ξέρω ότι δεν μπορώ να κάνω. Όταν μπήκα στην τηλεόραση, είχα ήδη μια δραματική σχολή από πίσω μου και μια εμπειρία οκτώ χρόνων στο σανίδι. Δεν με πήραν τυχαία Με την ταξιδιωτική εκπομπή, επίσης, δεν φοβήθηκα, γιατί είμαι ο εαυτός μου. Δεν παίζω κάποιον ρόλο, ούτε παριστάνω την παρουσιάστρια, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος κακής έκθεσης», ανέφερε στο people.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved