Πού πήγε το δάχτυλο της Σίσσυς Χρηστίδου, οέο; (photos)
Showbiz

Πού πήγε το δάχτυλο της Σίσσυς Χρηστίδου, οέο; (photos)

Το πιο πιθανό είναι πως η φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου που ανέβασε σήμερα η ίδια, ποζάροντας με μαγιό, θα γίνει... viral! 

Όχι τόσο γιατί πρόκειται για την πρώτη φωτογραφία της με μαγιό για το φετινό καλοκαίρι όσο για το γεγονός ότι από το στιγμιότυπο λείπει ένα... δάχτυλο του δεξιού χεριού της!

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή...

Η όμορφη παρουσιάστρια απεικονίζεται ξαπλωμένη σε μία αιώρα και φορώντας ένα ολόσωμο εμπριμέ μαγιό σε κόκκινους και λευκούς χρωματισμούς δείχνει χαρούμενη, επιλέγοντας να καλωσορίσει με αυτόν τον τρόπο το φετινό καλοκαίρι.

Στη λεζάντα της συγκεκριμένης φωτογραφίας της, η ίδια έγραψε το μήνυμά της στα αγγλικά αναφέροντας μεταξύ άλλων: "Είσαι ατελής... Μην ξεχνάς, είσαι πανέμορφη" στέλνοντας με τον τρόπο της το δικό της μήνυμα προς τις γυναίκες που δεν νιώθουν και τόσο άνετα με το σώμα τους.

Όλοι, οι περισσότεροι τουλάχιστον, για να είμαστε πιο σωστοί, έμειναν στην κατά τα άλλα όμορφη εικόνα της Σίσσυς Χρηστίδου, όμως λίγοι εντόπισαν ένα μικρό... πρόβλημα που υπάρχει στη φωτογραφία. Ένα δάχτυλο από το δεξί της χέρι... λείπει και φυσικά δεν θα μπορούσαμε παρά να το... σχολιάσουμε.

Δείτε το και ιδίοις όμμασι στην παρακάτω gallery αλλά και την εξήγηση για την... απουσία του δαχτύλου της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved