Μαρία Ηλιάκη: Οι φήμες και η διάψευση στο Instagram  (photos)
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Οι φήμες και η διάψευση στο Instagram (photos)

Πρόσωπο των ημερών, τουλάχιστον τηλεοπτικά, έχει γίνει τελευταίως η Μαρία Ηλιάκη μιας ακούστηκαν πολλά περί επικείμενου γάμου της με τον εκλεκτό της καρδιάς της Στέλιο Μανουσάκη

Η παρουσιάστρια και fashion blogger προ ημερών παρενέβη στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου και μίλησε με την εδώ και χρόνια φίλη της Κατερίνα Καραβάτου κάνοντας πλάκα. Η πλάκα αυτή είχε επικεντρωθεί κατά κύριο λόγο στον δήθεν επικείμενο γάμο της Μαρίας Ηλιάκη με τον γυναικολόγο σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη και μάλιστα η μέλλουσα νύφη έλεγε με χιούμορ "Παντρεύομαι και χρειάζομαι τα σανδάλια του Κρατερού και το νυφικό της Κατερίνας".

Από εκεί και μετά άρχισαν και τα δημοσιεύματα που ήθελα Ηλιάκη και Μανουσάκη να ετοιμάζουν με χαρά την ένωσή τους ενώπιον του Θεού.

Δείτε στην παρακάτω gallery τι ακριβώς διεμήνυσε μέσω Instagram η Μαρία Ηλιάκη:

Ο γυναικολόγος, πάντως, πρόκειται να επιστρέψει σύντο­μα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη, προκειμένου να απολαύσει το καλοκαίρι στη γε­νέτειρα του, αλλά και να βοηθήσει στην ξενοδοχειακή μονάδα που διαθέτει εκεί η οικογένειά του.

Ο Στέλιος Μανουσάκης, μαζί με τους γονείς και τα αδέλφια του, διατη­ρεί πολυτελείς βίλες προς ενοικίαση στα Χανιά. Εκεί θα είναι και η σύντροφός του, η οποία πρόκειται να περάσει ένα μεγά­λο μέρος του καλοκαιριού στην Κρήτη μαζί με τον αγαπημένο της όπως συνέβη και πέρυσι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved