Κρατερός Κατσούλης: To νέο του επαγγελματικό βήμα και οι δραστηριότητες με τα παιδιά του (exclusive)
Showbiz

Κρατερός Κατσούλης: To νέο του επαγγελματικό βήμα και οι δραστηριότητες με τα παιδιά του (exclusive)

Ο Κρατερός Κατσούλης είναι ανήσυχο πνεύμα και δεν μπορεί να καθίσει φρόνιμος με τίποτα.

Έτσι λοιπόν αποφάσισε να τολμήσει το «επιχειρείν» και να ανοίξει τον δικό του πολυχώρο στα Βριλήσσια, όπου θα λαμβάνουν χώρα σεμινάρια και καλλιτεχνικές δραστηριότητες με σκοπό τη βελτίωση του τρόπου ζωής μας.

8363_KRATEROS_KATSOYLIS_KATERINA_KARAVATOY_1162019.jpg
Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου χαμογελαστοί και ευδιάθετοιπηγή: Ndp Photo

Εμείς βρεθήκαμε στο event που διοργάνωσε ο Κρατερός και μας μίλησε για την ιδέα αυτή και το πώς γεννήθηκε η ανάγκη του να κάνει ένα τέτοιο βήμα, ενώ πολλοί ήταν οι φίλοι και οι συνεργάτες που τον τίμησαν με την παρουσία τους.

Καθημερινά μας καλημερίζει με την σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου μέσα από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» στο star channel. Ο παρουσιαστής μίλησε για την τηλεοπτική χρονιά που ολοκληρώνεται σιγά-σιγά, τους λόγους για τους οποίους θεωρεί ότι σημειώνει επιτυχία, αλλά και πώς είναι να συνεργάζεται με την ίδια του τη σύζυγο!

Τρώει άραγε… κλωτσιές κάτω από το τραπέζι;

Ο Κρατερός ωστόσο αναφέρθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης και αν αυτά τον απασχολούν, ενώ δεν παρέλειψε να πει με ποιον τρόπο αντιδρά όταν αυτά έχουν πτωτική τάση.

Η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα της εκπομπής τους κι ενώ συνομιλούσε με την Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε ότι θα την παντρέψει και θα είναι η κουμπάρα τους. Τι έχει να πει ο Κρατερός γι’ αυτό;

Ο ίδιος μας αποκάλυψε τι είναι αυτό που επιθυμεί να κάνει στην τηλεόραση όπως επίσης και ποιο πρόκειται να είναι το καινούργιο του project για τη νέα σεζόν!

Ηθοποιός, παρουσιαστής, σύζυγος αλλά και πατέρας!

Προλαβαίνει να βλέπει τα παιδιά του με το απαιτητικό καθημερινό του πρόγραμμα;

Τι δραστηριότητες κάνει μαζί τους;

Ο Κρατερός Κατσούλης αποκλειστικά στο gossip-tv.gr…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved