Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα ηθοποιό -  Παράλυτος στο νοσοκομείο του Ρίου
Showbiz

Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα ηθοποιό - Παράλυτος στο νοσοκομείο του Ρίου

Δύσκολες ώρες περνά γνωστός Έλληνας ηθοποιός. Είναι παράλυτος και ανήμπορος στο νοσοκομείο του Ρίου.

Περνά δύσκολες στιγμές από τον περασμένο Μάρτιο ο ηθοποιός και τραγουδιστής.

Παράλυτος και απελπισμένος στο δωμάτιο του στο νοσοκομείο του Ρίου βρίσκεται ο Γιάννης Γούτης σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο, Νίκο Νικόλιζα.

«Δεν πρόκειται να ξανασηκωθώ. Το καταλαβαίνω. Δεν έχω ελπίδες» είπε χαρακτηριστικά ο οποίος έχει στο πλάι του διαρκώς τα αδέρφια του.

Ο άτυχος ηθοποιός βρίσκεται στην κατάσταση αυτή από τις 15 Μαρτίου και η δύσκολη οικονομική κατάσταση του ίδιου αλλά και της οικογένειάς του, δεν αφήνουν περιθώρια για κέντρο αποκατάστασης.

Δίπλα του πάντα έχει τα αδέρφια του, ενώ όπως αποκάλυψε το γεγονός πως η πρώην σύντροφός του, πήρε το σκυλάκι τους, τον έφερε σε αυτή την κατάσταση!

Συγκεκριμένα είπε με αναφιλητά: «Η στεναχώρια μου προήλθε από την απόφαση της πρώην συντρόφου μου να μου πάρει το σκυλί. Ο σκύλος, ήταν η συντροφιά μου».

Ο Γιάννης Γούτης που συμμετείχε σε μερικές από τις πιο πετυχημένες κινηματογραφικές επιτυχίες της δεκαετίας του ’80, όπως «Ο Άγιος Πρεβέζης», «Ο μεγάλος παραμυθάς», αλλά και το τηλεοπτικό hit, «Λούνα Παρκ», έχει χάσει κάθε ελπίδα να επιστρέψει στην καθημερινότητά του, αλλά και στη δουλειά του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved