Βασίλης Μίχας: «Μου είναι πολύ ευχάριστο να μου μιλάνε άνθρωποι στο δρόμο»
Showbiz

Βασίλης Μίχας: «Μου είναι πολύ ευχάριστο να μου μιλάνε άνθρωποι στο δρόμο»

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, παραχώρησαν σε γνωστό περιοδικό οι πρωταγωνιστές της σειράς «Η επιστροφή», Βασίλης Μίχας και Ευγενία Ξυγκόρου.

Λίγο πριν το τέλος της σεζόν, τι κερδίσατε από τη συμμετοχή σας στη σειρά;

Βασίλης Μίχας: Κέρδισα πάρα πολλά πράγματα. Εκτός από την εμπειρία στο γύρισμα και το πόσο γρήγορα έμαθα πράγματα που μου ήταν παντελώς άγνωστα, το πιο σημαντικό για μένα είναι που έμαθα πως η υποκριτική είναι κάτι που αγαπάω πολύ. Φυσικά έγινα και γνωστός μέσα από την τηλεόραση και μου είναι πολύ ευχάριστο που μου μιλάνε άνθρωποι στο δρόμο και μου λένε τόσο ωραία λόγια!

Ευγενία Ξυγκόρου: Σαν πρώτη επαφή με αυτή τη δουλειά οφείλω να πω πως μου άνοιξε τα μάτια και σίγουρα έμαθα αρκετά πράγματα για την υποκριτική. Επίσης, συνειδητοποίησα πως για να στηθεί μια παραγωγή χρειάζονται παρά πολλά άτομα, μεγάλη προσπάθεια και φυσικά πολλή δουλειά.

Βρεθήκατε ξαφνικά στο επίκεντρο της TV, πρωταγωνιστώντας σε μια μεγάλη επιτυχία. Πώς ήταν η εμπειρία;

Βασίλης Μίχας: Επειδή μπήκα στα βαθιά και έπρεπε να μάθω γρήγορα τόσα πράγματα, για πολλούς μήνες το μόνο που έκανα ήταν να ακούω, να παρατηρώ και να πράττω. Να ακούω και να παρακολουθώ αυτούς που είχαν εμπειρία, τον σκηνοθέτη, τους τεχνικούς, τους άλλους ηθοποιούς. Εδώ και λίγο καιρό έχω κάπως συναίσθηση του τι μου συμβαίνει και είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να ανταπεξέλθω σε μια τόσο απαιτητική δουλειά και να μάθω τόσα πράγματα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Ευγενία Ξυγκόρου: Δεν βρέθηκα σε κανένα επίκεντρο. Έκανα τη δουλειά μου, γυρνούσα σπίτι μου και ετοιμαζόμουν για την επόμενη μέρα. Ίσως, όταν τελειώσουν τα γυρίσματα και δω τη σειρά μέχρι να τελειώσει η σεζόν, να συνειδητοποιήσω τι σημαίνει να παίζεις prime time σε ένα μεγάλο κανάλι. Ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να συμμετέχω σε μια τόσο καλή προσπάθεια, ανέφερε στο TV κους κους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved