Ευαγγελία Συριοπούλου: «Ο κόσμος θα μας δει ευτυχισμένους»
Showbiz

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Ο κόσμος θα μας δει ευτυχισμένους»

Η Ευαγγελία Συριοπούλου ή αλλιώς Ρενάτα μιλά για τον έρωτα της με τον Αχιλλέα και αν τελικά θα υπάρξει happy end στο αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι της σειράς «Έλα στη θέση μου».

Η σχέση τους εδώ και τρία χρόνια έχει περάσει από σαράντα κύματα.

Σύμφωνα με το σενάριο θα βρεθείτε σε ένα δίλημμα σε σχέση με μια επαγγελματική πρόταση. Πώς θα αντιδράσετε;

«Θα βρεθώ σε ένα δίλημμα, αλλά πολύ γρήγορα θα το λύσω. Αυτήν τη φορά όμως δεν θα υπάρχουν μυστικά ανάμεσα στο ζευγάρι, η Ρενάτα θα μιλήσει στον Αχιλλέα και θα πάρει την απόφαση της».

Η αγάπη σας για τον Αχιλλέα πόσο δυνατή είναι;

«Πάρα πολύ δυνατή. Η Ρενάτα θα συνειδητοποιήσει πολύ γρήγορα ότι χωρίς τον Αχιλλέα δεν έχει νόημα η ζωή της, οπότε θα κάνει ένα μεγάλο βήμα».

Θα υπάρξει happy end στη σχέση σας; Δεν είναι κάτι που το θέλουν και οι δύο;

«Δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά πράγματα, αυτό που θα πω όμως είναι ότι ο κόσμος επιτέλους θα χαρεί και θα δει το συγκεκριμένο ζευγάρι πραγματικά ευτυχισμένο».

Πόσο συχνά λέτε τη φράση «έλα στη θέση μου»;

«Αρκετά συχνά, γιατί υπάρχει μέσα στο σενάριο. Στη ζωή μου γενικά σχεδόν ποτέ.

Το κλίμα στα γυρίσματα πώς είναι; Εχουν δημιουργηθεί φιλίες;

«Το κλίμα είναι φανταστικό. Εχουν δημιουργηθεί δυνατές φιλίες, ο ένας στηρίζει τον άλλον και υπάρχει σεβασμός. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας μας. Είναι βασικό συστατικό για να κάνει μια σειρά επιτυχία για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Σας είχε γίνει πρόταση να κατεβείτε στις εκλογές;

«Ναι, για τις δημοτικές εκλογές. Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να πω «ναι» σε κάτι τέτοιο σε αυτήν τη φάση της ζωής μου. Αποτελεί τεράστια ευθύνη να μπορέσεις να εκπροσωπήσεις τα συμφέροντα των πολλών αντικειμενικά και δημοκρατικά. Οταν αποφασίζεις να συμμετάσχεις στα κοινά πρέπει να είσαι έτοιμος να αφοσιωθείς στον συγκεκριμένο σκοπό ολοκληρωτικά. Δεν χωρούν εκπτώσεις και προσωπικά κίνητρα σε μια τέτοια απόφαση».

Η παρουσίαση εκπομπής σας ενδιαφέρει;

«Δεν το έχω σκεφτεί σοβαρά, στην παρούσα φάση όμως όχι. Νιώθω υπέροχα με αυτά που κάνω. Εχω το σίριαλ, παίζω στο θέατρο, κάνω σχεδόν κάθε χρόνο μία ταινία για τον κινηματογράφο, οπότε δεν πιστεύω ότι υπάρχει χρόνος για κάτι άλλο. Αισθάνομαι πλήρης.

Μετανιώσατε που δεν κάνατε αυτό που σπουδάσατε, το επάγγελμα της νηπιαγωγού;

«Οχι, ποτέ δεν το μετάνιωσα. Είμαι πολύ χαρούμενη που κάνω αυτό που λατρεύω και μπορώ να ζήσω με αξιοπρέπεια».

Το κεφάλαιο γάμος σας ενδιαφέρει;

«Φυσικά και με ενδιαφέρει. Ο γάμος είναι η προέκταση της οικογένειας, κάτι που θέλω πολύ να συμβεί στο άμεσο μέλλον».

Πώς θα χαρακτηρίζατε την Ευαγγελία;

«Νιώθω πανευτυχής που ζω την κάθε στιγμή με πάθος. Είναι μεγάλο δώρο η ζωή για τον άνθρωπο και δεν πρέπει να τη σπαταλάμε άσκοπα για τίποτα στον κόσμο», λέει στο tv έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved