Κόκλας: «Η ελληνική τηλεόραση πέρασε το σοκ του Survivor» (photos)
Showbiz

Κόκλας: «Η ελληνική τηλεόραση πέρασε το σοκ του Survivor» (photos)

Ο Κώστας Κόκλας συμμετέχει στο «Δικό μας σινεμά» και έχει πολλές τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Η μυθοπλασία τα τελευταία χρόνια έχει περάσει κρίση, αφού τα κανάλια προτίμησαν άλλα προγράμματα. Ωστόσο, τα σίριαλ φαίνεται να κερδίζουν έδαφος και να επιστρέφουν στους δέκτες μας.

Τηλεοπτικά τι μαγειρεύεις, Κώστα;

«Δεν έχω κάτι να σου πω... Ζυμώσεις και συζητήσεις γίνονται. Η ελληνική τηλεόραση πέρασε το σοκ του «Survivor», με τα κανάλια να είναι για καιρό στον πανικό πώς στο καλό θα αντιμετωπίσουν το τσουνάμι αυτό. Την παραμέλησαν τη μυθοπλασία, αλλά τώρα επιστρέφουν και αυτό είναι, το δίχως άλλο, εξαιρετικά ενθαρρυντικό νέο»

Τρεις καλοί σου φίλοι, ο Άλκις Κούρκουλος, η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και ο Λάμπης Ζαρουτιάδης, «χτυπούν» με το σίκουελ του «Λόγω τιμής».

«Είναι κι άλλα καλά φιλαράκια μου στο εν λόγω σίκουελ και μαθαίνω ότι περνούν τέλεια στα γυρίσματα τους. Είναι μια σειρά που αγαπήθηκε πολύ το «Λόγω τιμής», είναι ένα σίριαλ που άφησε το δικό του αποτύπωμα και είναι ωραίο που η παρέα επιστρέφει πλέον, ωριμότερη και δριμύτερη. Καλή επάνοδο»

Εσύ θα έπαιζες σε σίκουελ σειράς σου;

«Αν βρισκόταν, η ιδέα που είχε η Μιρέλλα για το «Λόγω τιμής» γιατί όχι; Μπορεί και να το σκεφτόμουν. Αρκεί να υπήρχαν λόγος και έμπνευση για να γίνει ένα τέτοιο σίκουελ» εξήγησε στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved