Power of love: Οι πρώτες αναρτήσεις της παίκτριας που αποχώρησε και τα «καρφιά» (photos)
Showbiz

Power of love: Οι πρώτες αναρτήσεις της παίκτριας που αποχώρησε και τα «καρφιά» (photos)

Power of love: Το γεγονός πως μία παίκτρια του ριάλιτι αγάπης έχει αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, σας το είχαμε αποκαλύψει με spoiler, πολύ πριν δούμε το επεισόδιο. 

Στο σημερινό επεισόδιο (14/6), ωστόσο, η Μαρία Μπακοδήμου, ανακοίνωσε πως η Κατερίνα Σαββοπούλου, δεν είναι πια στο παιχνίδι.

Η Κατερίνα, έχει φύγει από το σπίτι του Power of love πριν από δυο εβδομάδες. Επειδή όμως βλέπουμε τα επεισόδια με καθυστέρηση δύο εβδομάδων, παρακολουθήσαμε την οικοιοθελή αποχώρηση της παίκτριας το μεσημέρι της Παρασκευής, λίγες μόλις μέρες πριν από τον μεγάλο τελικό του Power of love.

Η ίδια, χθες το βράδυ είχε ανεβάσει ένα Instastory, που ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως η αλήθεια, είναι πολύπλευρη, αλλά στο τέλος αποκαλύπτεται, ρίχοντας με τον τρόπο της τα καρφιά της.
Σήμερα, αφού είδαμε την ανακοίνωση της αποχώρησής της στο επεισόδιο, επανήλθε με νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
«Ένα ταξίδι που ξεκίνησε με τις καλύτερες περγαμηνές τελείωσε με το χειρότερο τρόπο. Υπήρχαν χαρές - λύπες συγκινήσεις - έρωτα και στο τέλος προδοσία . Συναισθήματα ανάμεικτα που στο τέλος βγάζουν μια γεύση πικραμυγδαλου. Σας ευχαριστώ για όλα, υγεία πάνω απ' όλα 💕 #poweroflove #acunmedya #skaitv #loveyourself #lovelife», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.
Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις σχετικές αναρτήσεις:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved