Γάμος Μπαλατσινού – Κικίλια: Θα πάθετε πλάκα με τα νυφικά παπούτσια της (Photo)
Showbiz

Γάμος Μπαλατσινού – Κικίλια: Θα πάθετε πλάκα με τα νυφικά παπούτσια της (Photo)

Γάμος Μπαλατσινού – Κικίλια: Η Τζένη Μπαλατσινού αποκαλύπτει τα νυφικά παπούτσια της λίγο πριν το γάμο!

Το ζευγάρι της ελληνικής showbiz, θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου σήμερα 16 Ιουνίου και 6 το απόγευμα στον ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό και σας δείξαμε τις πρώτες εικόνες από την εκκλησία λίγο πριν το γάμο.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η αναγγελία του γάμου της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Βασίλειος Κικίλιας γεννηθείς εις Αθήνας Αττικής, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, γιος του Παναγιώτη και της Μαρίας, το γένος Βουτσινού και η Πολυξένη-Τζένη Μπαλατσινού γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Αθηνών Αττικής, κόρη του Βασιλείου και της Σοφίας, το γένος Χριστοδούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής».

Σήμερα λοιπόν γάμος γίνεται… και είναι ο πιο λαμπερός γάμος του καλοκαιριού!

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι έτοιμο να ανοίξει το ομορφότερο κεφάλαιο στη ζωή του. Και αυτή τη στιγμή και οι δύο ετοιμάζονται για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους. Η Τζένη Μπαλατσινού λίγο πριν το μυστήριο μας έδειξε τα νυφικά παπούτσια της και πράγματι είναι εντυπωσιακά!

Η Τζένη Μπαλατσινού επέλεξε λευκά πέδιλα με δαντελένιες λεπτομέρειες. Λέτε να τήρησε και την παράδοση και να έγραψε κάτω από τιςγόβες της τα ονόματα των φίλων της που θέλει να παντρευτούν; Αναμένουμε να την δούμε σε λίγη ώρα να λάμπει μέσα στο υπέροχο νυφικό της που είναι δημιουργία της Μαέβα Μητσοτάκη.

Δείτε τη φωτογραφία που πόσταρε η Τζένη Μπαλατσινού!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved