Μαρίνα Παντζοπούλου: Η μικρή κόρη της Ελένης Μενεγάκη έχει μεγαλώσει και είναι μία κούκλα (Photos)
Showbiz

Μαρίνα Παντζοπούλου: Η μικρή κόρη της Ελένης Μενεγάκη έχει μεγαλώσει και είναι μία κούκλα (Photos)

Η μικρότερη κόρη της Ελένης Μενεγάκη μεγαλώνει και μοιάζει ολοένα και περισσότερα στη λαμπερή μαμά της.

Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου είναι τεσσάρων χρονών. Η Μαρίνα, ήρθε στον κόσμο τον Μάρτιο του 2015 και χάρισε την απόλυτη ευτυχία στο ζευγάρι.

Η Ελένη Μενεγάκη πολλές φορές έχει μιλήσει στην εκπομπή της για την Μαρίνα της αλλά και την έχει φέρει στο πλατό της εκπομπής της στον Alpha!

H Ελένη το Μάρτιο που η μικρή της έγινε τεσσάρων είχε αποκαλύψει πώς έως δύο μηνών η κόρη της είχε κατάμαυρα μαλλιά σαν τον Fido Dido και μετά άλλαξε! «Παιδιά ήταν σαν αχινός τα μαλλιά της. Ήταν κατάμαυρα, μετά που πήγανε; Μετά το παιδί έγινε κατάξανθο, δεν το έχω ξαναδεί αυτό σας λέω… Έβλεπα την κόρη μου να έχει μαύρο μαλλί και η ρίζα της κατάξανθη και έλεγα πώς γίνεται αυτό;»!

Όσο για τον χαρακτήρα της Μαρίνας της είπε πως η μικρότερη κόρη της έχει διαφορετικό χαρακτήρα από τις άλλες δυο κόρες της, την Λάουρα και την Βαλέρια. Η Ελέη κάποια στιγμή είχε τονίσει: «Βγαίνω από την ντουζιέρα και μου είχε βάψει το καλοριφέρ με καφέ κραγιόν, μου χε βάψει το πάτωμα, πέντε λεπτά έκανα να την βγω– πότε πρόλαβε! – και είχε βάψει από τα χείλη της μέχρι τη μύτη της, κόντεψα να τρελαθώ».

Όσο για το πώς πήρε το όνομα Μαρίνα; Πίσω από το όνομα «Μαρίνα» κρύβεται μία συγκινητική ιστορία αγάπης. Μαρίνα λεγόταν η γιαγιά του Μάκη , που «έφυγε» από τη ζωή πριν κάποια χρόνια και η Ελένη είχε συγκινηθεί από την ιστορία αγάπης και έρωτα της γιαγιάς και του παππού του αγαπημένου της και έτσι αποφάσισε να δώσει το όνομα στη μικρή.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό με την Μαρίνα που μεγάλωσε και είναι φτυστή η μαμά της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved