Γάμος Μπαλατσινού – Κικίλια: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από το μυστήριο
Showbiz

Γάμος Μπαλατσινού – Κικίλια: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από το μυστήριο

Γάμος Μπαλατσινού – Κικίλια: Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής, 16 Ιουνίου στον στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό.

Ο γάμος του λαμπερού ζευγαριού συζητήθηκε όσο τίποτα άλλο.

Ο γάμος έγινε στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, με μόλις 100 καλεσμένους. Η νύφη, όπως σας ενημέρωσε πρώτο το gossip-tv.gr έκλεψε τις εντυπώσεις όταν έφθασε στην εκκλησία με τον μικρό της γιο, Μάξιμο.

Η Τζένη έλαμπε από ευτυχία αλλά και από ομορφιά μιας και το υπέροχο νυφικό της τόνιζε τις τέλειες αναλογίες της.

Η παρουσιάστρια κατάφερε να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα με τη σικ εμφάνισή της μέσα στο υπέροχο νυφικό που είχε επιλέξει.Η νυφική δημιουργία έφερε την υπογραφή Zeus + Dione, εταιρίας που έχουν από κοινού η Μαρέβα Μητσοτάκη με τη Δήμητρα Κολοτούρα. Αέρινο, καλοκαιρινό και πολύ σικ, το νυφικό της Τζένης Μπαλατσινού δεν θα μπορούσε παρά να είναι υπέροχο και να της ταιριάζει απόλυτα.

Η υπέροχη και πρωτότυπη ανθοδέσμη της, τα κουφέτα, τα γλυκά και οι μεζέδες στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας μετά το γάμο τους ήταν υπέροχα!

Ο γάμος της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια ήταν το πιο λαμπερό γεγονός μέσα στο καλοκαίρι.

Και μπορεί να είδαμε κάποια στιγμιότυπα από το γάμο του ζευγαριού, η Τζένη δημοσίευσε σε instastories της κι άλλες μέσα από την εκκλησία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved