Αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να κάνει τη Βανδή να θυμώσει (photos)
Showbiz

Αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να κάνει τη Βανδή να θυμώσει (photos)

H Δέσποινα Βανδή δεν δίστασε να αποκαλύψει τι είναι αυτό που της προκαλεί θυμό.

Η τραγουδίστρια, η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το δικό μας σινεμά» στο θέατρο Άλσος, μίλησε ακόμη για τη στάση της οικογένειάς της στην απόφασή της να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Η οικογένεια φαντάζομαι παίζει μεγάλο ρόλο σε όλο αυτό. Οι δικοί σου τι στάση είχαν όταν αποφάσισες να γίνεις καλλιτέχνης;

Αφοριστική. Παλιά, υπήρχε η νοοτροπία ότι σπουδαίος είναι ένας άνθρωπος που βγάζει ένα πανεπιστήμιο και μπορεί να γίνει γιατρός, δικηγόρος, καθηγητής. Οπότε, καταλαβαίνεις ότι ακούγοντας ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι, ειδικά της μητέρας μου, της χτύπησε πάρα πολύ άσχημα. Δεν ήθελε να το ακούει καν.

Είχατε δηλαδή καβγάδες στο σπίτι;

Δεν είχαμε κόντρες επί της ουσίας, διότι εγώ με το που από την Καβάλα για να σπουδάσω, έγινα ένα ανεξάρτητο παιδί. Δεν ήταν τόσο παρεμβατικοί στη ζωή μου οι γονείς μου. Αλλά ότι η μητέρα μου δυσανασχετούσε με το γεγονός ότι τραγουδούσα, ισχύει.

Είσαι μαμά ή φίλη με τα παιδιά σου;

Είμαι μαμά και είμαι κάθετη σε αυτό το θέμα. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι φίλη με τα παιδιά μου. Φίλους μπορούν να αποκτήσουν πολλούς στη ζωή τους. Ούτε με ενδιαφέρει η κόρη μου να πει, «είμαστε φίλες με τη μαμά μου», καθόλου. Θα θυμώσω κιόλας. Εγώ είμαι η μαμά της. Αυτόν τον ρόλο δεν μπορεί να τον παίξει κανείς.

Πηγή: Downtown

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved